- Om prinsesse Madeleine satte inn kontaktannonse, hadde hun ikke fått like mange telefoner

Aftonbladets mann skjelles ut av illsinte nordmenn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aftonbladets Kristoffer Bergström har gått litt lei av Petter Northugs mange påfunn, og etter gårsdagens stafettseier med påfølgende neshorn-gest, satte svensken seg ned og skrev en oppfordring til nordmannen.

«Voks opp, Northug», skrev Bergström, og mener blant annet at det er på tide at Northug slutter å oppføre seg som en 16-åring.

Kommentaren har fått stor oppmerksomhet her i landet i dag. Det har journalisten fått merke.

- Hadde prinsesse Madeleine satt inn en kontaktannonse, hadde hun vel ikke fått så mange telefoner og mailer som jeg har fått hittil i dag, fleiper Kristoffer Bergström overfor Dagbladet, som allerede har mottat 60-70 e-poster i dag.

- Er det mange sinte nordmenn?

- Jeg har ikke rukket å lese så mange. Men jeg ser en del «din jævla idiot» i emne-feltet, så det kan tyde på det, sier svensken.

Folk vil gå lei Aftonbladet-mannen har lenge vært stor fan av Petter Northugs væremåte, men i går bikket det altså litt over.

- Jeg har jo elsket dette hele veien, han oppfører seg egentlig alltid som en 14-åring, eller en 16-åring, og det kunne vært morsomt selv som verdensstjerne. Men nå - han er voksen, og må innse det. VM i Kollen burde vært det siste som han gjorde som denne unge gutten, nå syns jeg han bør komme med noe nytt. Det er liksom ikke så «vasst» lengre. Han må finne på noe llitt skarpere snart, sier Kristoffer Bergström.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer