- Om Sir Alex vil gi oss René i julegave, så sier vi ja takk

René Meulensteen står på VIFs «drømmeliste».

SJEFSTRIO: Manchester United's førstelagstrener René Meulensteen står på ønskelista til Vålerenga som etterfølger til Martin Andresen. Nederlenderen utgjør sjefstrioen i Manchester United, sammen med assistentmanager Mike Phelan (i midten) og den mektige sjefen Sir Alex Ferguson. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix
SJEFSTRIO: Manchester United's førstelagstrener René Meulensteen står på ønskelista til Vålerenga som etterfølger til Martin Andresen. Nederlenderen utgjør sjefstrioen i Manchester United, sammen med assistentmanager Mike Phelan (i midten) og den mektige sjefen Sir Alex Ferguson. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nederlandske Meulensteen er i dag assistenten til Sir Alex Ferguson som førstelagstrener i Manchester United, en stilling han har hatt siden 2007.

Meulensteen er kjent for å være flink på spillerutvikling og i Vålerenga figurerer nederlenderen på styreleder Åge Petter Christiansens liste over kandidater han drømmer om å rekruttere som hovedtrener til klubben.

-Tilhører drømmene - Jeg har en realistisk liste og en drømmeliste. René Meulensteen tilhører drømmene, men drømmer skal man jo ha, sier Åge Petter Christiansen til Dagbladet.

På den lista sto det også en annen nederlender, den tidligere Arsenal-legenden Dennis Bergkamp, som nå er assistentrener i Ajax.

- Jeg hadde glemt at han ikke tør å fly, og du kan ikke være trener i Norge uten å fly, sier Christiansen.

Tør ikke fly Henvendelsen inn mot Bergkamp kom aldri så langt til at partene kom til noen konkret jobbsamtale. Meulensteen er derimot ikke strøket fra Vålerengas liste ennå.

Uten at Åge Petter Christiansen tror på napp.

- Han vil nok være alt for dyr for oss. Lønnsmessig er Meulensteen på et helt annet nivå enn hva vi kan konkurrere med i Vålerenga. Men om han hadde vært glad i norske fjorder og fjell, så kunne det kanskje vårt en mulighet, sier Christiansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer