LEDER PÅ FAVORITTBANEN: Tiger Woods må vente minst til mandag på sin 75. PGA-seier. Turneringen på Torrey Pines-banen ble utsatt i natt på grunn av tett tåke. Foto: Mike Blake / Reuters / NTB Scanpix
LEDER PÅ FAVORITTBANEN: Tiger Woods må vente minst til mandag på sin 75. PGA-seier. Turneringen på Torrey Pines-banen ble utsatt i natt på grunn av tett tåke. Foto: Mike Blake / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Om Tiger vinner her, så vet han at det blir et bra år.

Men tåke utsatte Tigers jakt på sin 75. PGA-seier.

Tykk tåke stoppet lørdagens 3. runde i Torrey Pines, en av Tiger Woods desiderte favorittbaner.

Tiger leder leder turneringen halvveis, etter en 65-runde natt til lørdag, men fikk spilt fint lite i natt, norsk tid:
På grunn av tåke ble runden utsatt i tre timer før arrangeren valgte å prøve igjen. Da tok det bare fem minutter før spillerne ble vinket av banen igjen.

Tåka var for tett, og sikten tilsvarende dårlig.

Om alt går som plantlagt starter de opp igjen i kveld, mens den fjerde og siste dagen avsluttes mandag.

Misset cuten sist - Vi spiller til det bli mørkt, og så avslutter vi mandag morgen dersom været tillater det, sier en talsmann for arrangøren.

Forrige helt klarte han ikke engang cuten på europatouren i Abu Dhabi, men på Torrey Pines er Tigeren den gode gamle:

Han har vunnet turneringen seks ganger tidligere, og hans 14. og foreløpig siste Major-tittel kom også på Torrey Pines-banen utenfor San Diego, i US Open i 2008.

Lykkebane Om Tiger Woods forsvarer ledelsen turneringen ut, og vinner for sjuende gang på Torrey Pines, så lover det bra for resten av året for den tidligere verdenseneren:

I fem av de seks årene Tiger Woods har vinnet her, så har han vunnet minst en majorturneringen det året.

I tillegg har han vunnet minst fire turneringer hvert år han har vunnet på Torrey Pines; åtte seirer to av sesongene, sju, seks, fem og fire.