- Om to år vil ingen stoppe oss

Stolte russiske aviser etter semifinaletapet.

«Miraklenes tid gikk fort over, og det ble en brå slutt på det russiske fotballeventyret», slo russiske aviser fast etter torsdagens nederlag i EM.

Spania ble for sterke og vant 3-0, men de russiske avisene er enige om at Guus Hiddink og spillerne hans ikke har noe å skamme seg over. Den overraskende og overbevisende seieren over Nederland i kvartfinalen sendte russerne til himmels. De fikk raskt bakkekontakt igjen etter møtet med spanierne torsdag.

«Eventyret i EM er over, men vi har ingen grunn til å skamme oss. Spillerne vår ga oss mange gledesstunder, så vi har all grunn til å være stolte av dem», skriver avisen Tvoi Den.

Avisen skrev også at det gjelder å se et par år fram i tid, til fotball-VM i Sør-Afrika.

«Når vi kommer dit, kan vi bare håpe at ingen skal være i stand til å stoppe oss. Vi er klare for å vente i to år, Guus», fortsatte avisen.

Flere av de russiske avisene var optimistiske med tanke på framtiden etter den flotte innsatsen i årets EM.

«Spillerne våre klarte ikke å nå finalen, men de ga oss troen tilbake. Vi har virkelig grunn til å ha stor tro på en flott framtid på russisk fotball etter årets EM-sluttspill», skrev Sovetski Sport.

(NTB)

NÅDDE IKKE OPP: Den russiske muren klarte ikke stå i mot Spania i går kveld, men Andrej Arshavin og co har likevel levert et EM som har imponert Europa. Foto: REUTERS/SCANPIX
NÅDDE IKKE OPP: Den russiske muren klarte ikke stå i mot Spania i går kveld, men Andrej Arshavin og co har likevel levert et EM som har imponert Europa. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
- Om to år vil ingen stoppe oss
STOLTE: Skuffede, men likevel kry, feiret russiske fans lagets innsats i EM i natt.