- Om United slo oss 6-1, ville vi vært 20 poeng bak

Micah Richards vil gråte for City-kollaps.

FØLTE FOR Å GRÅTE: Micah Richards betegner følelsen av å bli distansert av Manchester United som kvelende. Han mener City har spilt den beste fotballen denne sesongen, samtidig som han hyller Uniteds evne til å vinne selv på dårlige dager. Her i duell med Phil Jones. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
FØLTE FOR Å GRÅTE: Micah Richards betegner følelsen av å bli distansert av Manchester United som kvelende. Han mener City har spilt den beste fotballen denne sesongen, samtidig som han hyller Uniteds evne til å vinne selv på dårlige dager. Her i duell med Phil Jones. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester City-forsvarer Micah Richards sier han tar til tårene etter at de himmelblå nærmest har rotet vekk ligagullet til byrival United.

City har ikke vunnet den engelske serien siden 1968. Klubben ledet lenge denne sesongen, men nå er plutselig United foran med åtte poeng. De røde djevlene nærmer seg sitt 20. seriemesterskap, mens Citys lange ventetid fortsetter. Med to sene mål mot Blackburn tok United et langt steg på tittelen.

- Ved pause og etter 60 minutter så tenkte jeg «du vet aldri», men United er et lag som alltid ser ut til å score. Så jeg viste at det ville komme. Da de fikk det og fikk enda større luke, ville jeg bare gråte. Og det er noe jeg ikke har gjort på mange år, sier Richards til Daily Mail.

Lagene møtes 30. april, men den kampen synes å ikke bli like viktig som ventet.

- Fotballen er full av følelser. Du blir sint og glad, men jeg har aldri ønsket å gråte før. Denne gangen gjorde jeg det, og det viser hvor mye det betyr. Vi har jobbet så hardt hele sesongen og spilt helt utrolig fotball, og det å se at United kommer slik på slutten er fryktelig. Det er kvelende, sier Richards.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer