Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Om vi kan tape 10-0? Nei, det tror jeg ikke

Ståles svar på sjokkspørsmål.

TØFF UTFORDRING I CHAMPIONS LEAGUE:  Ståle Solbakken og F.C. København møter Real Madrid i morgen. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
TØFF UTFORDRING I CHAMPIONS LEAGUE: Ståle Solbakken og F.C. København møter Real Madrid i morgen. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Danmark koker ikke akkurat over av optimisme før morgendagens kamp mellom Real Madrid og F.C. København i Champions League.

I august overtok Ståle Solbakken et København i trøbbel. Foreløpig har uttellingen ikke vært den beste, og hovedstadsklubben ligger nest sist i Superligaen.

Det er ikke et godt utgangspunkt før møtet med Cristiano Ronaldo og Co. på mektige Santiago Bernabéu onsdag kveld.

Den danske avisa Ekstrabladet spør rett ut:

«Mange frykter kampen på vegne av FCK og dansk fotball. Kan dere for eksempel tape 10-0?»

- Nei, det tror jeg ikke, svarer Solbakken.

Hodet kaldt - Jeg har sett lag som har fått kjørt seg mot Real Madrid fordi de har kommet bakpå med 0-2. De har jaktet på to mål de neste fire minuttene. I stedet er det blitt 0-5, så det gjelder å holde hodet kaldt.

F.C. København åpnet gruppe B i Champions League med 1-1 mot Juventus i Parken. Men borte på Santiago Bernabéu kan det fort bli andre boller.

På treninga i går ble spillerne stadig stoppet av Solbakken.

Ekstrabladet skriver:

«Igen og igen har han nye taktiske finesser, han vil have med i spillet, når et af verdens bedste hold venter.»

- Jeg tenker mer på startoppstillingen enn vanlig, sier nordmannen.

Tapte Trøsten får være at F.C. København møter et Real Madrid der selvtilliten heller ikke er på topp. Lørdag tapte laget 1-0 for byrivalen Atlético Madrid.

Sju runder ut i La Liga er klubben allerede fem poeng bak Barcelona.

Champions League ble åpnet med 6-1-seier borte mot Galatasaray. Det var sterkt i den tyrkiske heksegryta.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling