Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Omar dediserte målet til fansen: - De er litt galere her

Kåret til banens beste.

SCORET:  - Deilig, sier Omar Elabdellaoui om scoringen. FOTO: NTB SCANPIX
SCORET: - Deilig, sier Omar Elabdellaoui om scoringen. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Omar Elabdellaoui (23) har fått en god start i Olympiakos. Søndag scoret høyrebacken sitt første mål for den greske toppklubben.

Olympiakos slo Kerkyra 4-0 borte, og Omar sørget for det tredje målet etter 58 minutter.

- Det var deilig å få den første scoringen. Forhåpentligvis er det flere i vente, sier spilleren med 13 landskamper for Norge.

- Scoringen var et resultat av godt spill. Jeg kom på løp, og fikk ballen chippet til meg. Ballen spratt én gang, og jeg skjøt med venstrefoten. Det var det tredje målet, så det ble ingen vill feiring, forteller Omar til Dagbladet.

Gode tilbakemeldinger Flere aviser kåret ham til banens beste. Etterpå dediserte han målet til fansen.

- De har tatt veldig godt imot meg her i Hellas, både på og utenfor banen. Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger, og føler meg godt likt.

Omar kom fra tyske Eintracht Braunschweig i sommer.

- Supporterne i Tyskland var veldig gode de også. Men de er litt galere her, på en bra måte. De har klubben i sitt hjerte, og flere møtte oss på flyplassen søndag.

Olympiakos ligger på 2. plass i den greske toppserien. Laget har 23 poeng etter ti runder. Serieleder PAOK har to poeng mer, og onsdag møtes lagene til toppoppgjør.

- Det blir en kamp vi må og skal vinne, forteller Omar.

- Det blir en skikkelig kamp med bra stemning. Karaiskakis blir fullsatt, sier han om hjemmestadion med en kapasitet på over 33.000 tilskuere.

Hardkjør Omar har spilt mange kamper - både for klubblaget og landslaget i høst - og legger ikke skjul på at han i en periode merket hardkjøret.

- Jeg føler meg ganske bra nå, sier han.

Olympiakos har muligheten til å ta seg videre fra gruppespillet i Champions League, men da må en del klaffe. Laget er i gruppe med Atlético Madrid, Juventus og Malmö - og ligger på 3. plass.

- Vi må bare gjøre jobben vår i den siste kampen mot Malmö. Så får vi håpe at Madrid hjelper oss, og slår Juventus, sier Omar.

LANDSLAGSSPILLER:  Omar Elabdellaoui (nummer to fra venstre nede) har en sikker plass på Norges høyreback. FOTO: BJØRN LANGSEM
LANDSLAGSSPILLER: Omar Elabdellaoui (nummer to fra venstre nede) har en sikker plass på Norges høyreback. FOTO: BJØRN LANGSEM Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling