Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Omar Elabdellaoui og Olympiakos til finale uten å spille

PAOK boikottet returkampen i semifinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omar Elabdellaoui og hans lagkamerater i Olympiakos tok seg onsdag til finale i den greske cupen uten å sparke en ball. PAOK boikottet nemlig returkampen i semifinalen.

Bortekampen mot PAOK ble i begynnelsen av mars avbrutt på grunn av hjemmesupporternes oppførsel. PAOK-tilhengere stormet banen samtidig som bluss og røykbomber ble avfyrt fra tribunen.

Olympiakos ledet 2-1 da kampen ble avbrutt, men resultatet ble fastsatt til 3-0.

Etter den dramatiske hendelsen besluttet greske myndigheter å avlyse resten av cupturneringen, men beslutningen ble midt i april omgjort etter press fra FIFA, som truet med å utestenge greske lag fra internasjonale kamper.

TRIBUNEBRÅK: Da Olympiakos og PAOK møttes i semifinalen på sistnevntes hjemmebane, ble kampen avbrutt på grunn av PAOK-fansens oppførsel. Foto: InTime Sports via AP
TRIBUNEBRÅK: Da Olympiakos og PAOK møttes i semifinalen på sistnevntes hjemmebane, ble kampen avbrutt på grunn av PAOK-fansens oppførsel. Foto: InTime Sports via AP Vis mer

Onsdag skulle returkampen spilles, men PAOK nektet å møte opp. Dermed får Olympiakos automatisk en ny 3-0-seier.

Det betyr at det blir cupfinale mot AEK på Olympiastadion i Aten 7. mai. AEK slo Atromitos sammenlagt 2-1 i sin semifinale.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart