Omar skremt etter vilt tilskuerbråk: - Det var veldig brutalt

Backen har vanskelig for å glemme cupmøtet mot PAOK.

REDD: Olympiakos-proffen ble rystende vitne til at PAOK-supporterne stormet banen under en gresk cupkamp samtidig som de avfyrte bluss og røykbomber på tribunen.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
REDD: Olympiakos-proffen ble rystende vitne til at PAOK-supporterne stormet banen under en gresk cupkamp samtidig som de avfyrte bluss og røykbomber på tribunen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Olympiakos-proffen ble rystende vitne til at PAOK-supporterne stormet banen under en gresk cupkamp samtidig som de avfyrte bluss og røykbomber på tribunen. Elabdellaouis trener Marco Silva ble også truffet av et plastbeger som ble kastet etter ham.

- Det var veldig brutalt. Det er ikke slikt du vil skal skje på en fotballkamp. Det var kaos og skremmende, sier landslagsbacken til NTB.

- Blir man redd?

- Ja og nei. Du føler sikkerheten er god, men fort kan det gå veldig galt, sier Elabdellaoui.

- Fotball skal være noe positivt og noe vi alle elsker. Når det blir såpass farlig med vold, ting som kastes rundt og folk stormer banen, er ikke det noe vi vil se. Det er ikke derfor vi elsker og spiller fotball, sier 24-åringen.

Mester på rekordtid Om gresk fotball er plaget med supporteropptøyer, kan Oslo-mannen uansett glede seg over sportslig suksess. Olympiakos er for lengst seriemester i Hellas. Storklubben leder serien med 20 poeng.

- Vi ble seriemestere på rekordtid. Veldig gøy. Det handler om «winning mentality», altså å bli vant til å vinne fotballkamper. Selv på dager som ikke er veldig bra, må du vinne kamper, sier Elabdellaoui til NTB om hvordan den samme mentaliteten kan bli tatt med inn på landslaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer