- Omdal må erstattes av Drillo

- Jeg er forbanna på Per Ravn Omdal. Han var feig som stemte på Tyskland, og må byttes ut med Drillo som fotballpresident, sier Jon Michelet etter at Tyskland ble tildelt fotball-VM i 2006.

Jon Michelet er redaktør i Klassekampen, og fotballtilhenger med et stort hjerte for sør-amerikansk og afrikansk fotball. Nå raser han mot Norges fotballpresident Per Ravn Omdal og UEFA.

- Det blir fryktelig dumt når han sier at vi europeere må stå sammen om å stemme på Tyskland. Han hadde vært en hedersmann hvis han hadde stemt på Sør-Afrika. Dette provoserer meg inn til beinmargen, sier Michelet til Dagbladet.no.

- Omdal dilter etter de andre og sier: Dette var en seier for Europa - for noe tøys, fnyser Michelet.

- At Tyskland kommer til å arrangere det beste verdensmesterskapet er bare sludder. Sør Afrika ville klart det minst like bra. Å arrangere et VM er ikke så vanskelig.

Michelet ønsker seg Egil Drillo Olsen som ny fotballpresident. Han mener den gamle landslagssjefen hadde passet perfekt til oppgaven.

- Drillo ville vært en glimrende president med et helt annet verdensperspektiv, sier Michelet.

Ryktene om at flere FIFA-medlemmer hevder de ble bestukket natta før avstemnigen, tror Michelet har liten grunn i virkeligheten.

- Tror ikke det er noe seriøst - sikkert bare tøys, sier Michelet.