Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Omdal misliker United-samarbeid

Norges Toppidrettsgymnas (NTG) har inngått en avtale med Manchester United om at norske talenter kan få trene med den engelske toppklubben, og hvis de er gode nok skrive kontrakt, melder NRK TV-sporten. - Jeg er meget skeptisk til slike avtaler, sier fotballpresident Per Ravn Omdal til NTB.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- NTG bør se det som sin primære oppgave å skolere spillere med tanke på norske toppklubber. Denne avtalen går helt på tvers av fotballforbundets intensjoner med et slikt toppidrettsgymnas, fortsetter en tydelig skuffet Omdal.

Norske talenter skal nå få sjansen til å gjøre karriere i Manchester United takket være NTG. Det betyr at de beste spillerne kan være tapt for norsk fotball allerede før de er etablert i den norske eliteserien.

- Det er tull at NTG skal sette griller i hodet på så unge spillere. En slik samarbeidsavtale er veldig uheldig for norsk fotball, særlig hvis dette får utvikle seg, sier Omdal.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!