Omdal slår tilbake

Fotballpresident Per Ravn Omdal kjenner seg ikke igjen i Ole Gunnar Solskjærs gjengivelse av hva han skal ha sagt. Nå slår Omdal tilbake mot fotballmillionæren.

Ole Gunnar Solskjær sier i intervjuer med TV2 og Aftenposten at han reagerer sterkt på at fotballpresident Per Ravn Omdal omtaler ham som grisk, illojal, usolidarisk og grådig. - Jeg har verken ment eller sagt dette, sier Omdal i en pressemelding.

- Jeg har egentlig vært klar over utfallet i denne saken lenge, men jeg ble likevel litt overrasket når avgjørelsen først kom. Det jeg reagerer mest på, er at Jacob Lund (sponsorsjef i DnB-konsernet) og Per Ravn Omdal (fotballpresident) hevder at jeg er grisk, illojal, usolidarisk og grådig, sier Ole Gunnar Solskjær i til Aftenposten.

Norges Fotballforbund sendte i ettermiddag ut en pressemelding som understreker at verken Omdal eller andre NFF-representanter har framsatt slike påstander om Solskjær - eller andre landslagsspillere.

Pepsi-figur

- Dette beror forhåpentligvis på en misforståelse fra Ole Gunnar sin side. Jeg har aldri verken ment eller sagt dette, og jeg kan heller ikke se å ha blitt fremstilt på denne måten i media, framholder Omdal i en pressemelding.

Seinere i dag sendte NFF ut en ny pressemelding. Solskjær sier i dagens VG at han måtte betale penger til Norges Fotballforbund etter at han stilte opp i en Pepsi-reklame i 1999.

Solskjær skulle være hovedfigur i den norske delen av kampanjen og hevder han fikk godkjennelse av NFF til å stille opp - allikevel ble reklamen stoppet.

- Dette er ikke viktig for meg. Men jeg fikk muntlig ja til Pepsi-reklamen da jeg ringte og spurte en i NFF - bare jeg ikke stilte i landslagsdrakt.

- Så ble reklamen stoppet, og jeg måtte tilbakebetale penger til NFF, sier Solskjær i VG-intervjuet.

Solskjærs rådgiver, Jim Solbakken, hevder at NFF truet med rettssak dersom ikke Solskjær betalte penger til NFF etter han brøt avtalen med forbundet og inngikk privat avtale med Pepsi.

«Dette er ikke riktig. Det er heller ikke riktig som Solskjær selv påstår, at han har tilbakebetalt pengene», skriver NFF i en pressemelding.

(Dagbladet.no)