Omdiskutert rødt kort

Da Real Madrid slo Atalanta i Champions League.

TAMT: Real Madrid klarte likevel å hente fram vinnermålet. Video: Viaplay
Publisert
Sist oppdatert

Atalanta - Real Madrid 0-1

Atalanta strittet imot motgangen og så ut til å holde Real Madrid til 0-0 i åttedelsfinalen i Champions League, men Ferland Mendys langskudd ga Real-seier.

Målet var en kalddusj etter en kamp med flere smeller for Atalanta. Det kom fem minutter før full tid, og er et stort slag for italienernes håp om å ta seg videre i mesterligaen.

Samtidig var bortemålet en voldsom lettelse for Real og Zinédine Zidane, som fortsatt sliter med å ta igjen lillebror Atlético Madrid hjemme i La Liga.

Lenge så et tamt Real Madrid-lag blottet for offensiv kreativitet ut til å la en stor sjanse gå fra seg. Et rødt kort til Remo Freuler etter 18 minutter, og en skade på Atalanta-spiss Duvan Zapata etter 30, svekket hjemmelaget.

Det røde kortet preget kampen. Freuler felte Mendy, som kunne ha kommet alene med keeper. Avgjørelsen var streng, men Atalanta-spillernes protester ble ikke bønnhørt.

Se utvisningen her:

Mendys sene mål gjør at Real er store favoritter til å gå videre. Men Zidane sliter fortsatt med skader og lite offensiv kraft. Onsdag var nesten en halv ellever utilgjengelige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer