Omdiskutert utvisning da Godsets trener returnerte til jobb etter hjerteinfarktet

Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen var tilbake på sidelinjen i seriekampen mot Stabæk. Et fartsfylt oppgjør på Marienlyst endte 2-2.

SLO TILBAKE: Stabæk lå under mot Godset to ganger, men berget ett poeng. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SLO TILBAKE: Stabæk lå under mot Godset to ganger, men berget ett poeng. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingebretsen fikk et lett hjerteinfarkt i juni og sto over Godsets fire første kamper etter fotballferien. Søndag var han tilbake og fikk se et underholdende oppgjør.

For på Marienlyst kom det hele tre volleyscoringer i løpet av kampens sju første minutter. Først ut var Bismark Adjei-Boateng. Ghaneseren, bedre kjent som «Nana», tok Godset i føringen med et skudd på direkten.

Stabæk svarte så å si umiddelbart. Giorgi Gorozia ville ikke være noe dårligere enn «Nana» og hamret inn 1-1 fra elleve meter. Han slo til på en ball som hadde endret retning via Godset-stopper Marius Høibråten.

Selvmål

Volleyshowet stopper ikke der. To minutter senere var det Marcus Pedersens tur til å vise målteft. Hedmarkingen dunket inn 2-1 til vertene på et presist slått innlegg fra Lars-Christopher Vilsvik.

Sistnevnte skulle også bli sentral på 2-2-scoringen til Stabæk. Høyrebacken var uheldig da Moussa Njie skjøt via ryggen hans og i mål.

Begge lag hadde store sjanser til å score mer i det som var en åpen kamp, men Strømsgodset var et par hakk farligere i annen omgang. «Nana» traff stolpen i det 54. minutt, mens Muhamed Keitas forsøk på returen ble stoppet akkurat i tide av en tapper Stabæk-forsvarer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer