Trener:  Christian Michelsen og KBK er fornøyd med at NFF ga dem medhold i protesten. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Trener:  Christian Michelsen og KBK er fornøyd med at NFF ga dem medhold i protesten. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

Omkamp mellom KBK og Ulf etter grov dommerfeil

Kristiansund fikk medhold i protesten.

– Jeg kan bekrefte at det blir omkamp, sier sportslig leder i Kristiansund Ballklubb, Kenneth Leren til Nettavisen.

KBK fikk Tor Erik Torske feilaktig utvist da rogalendingene vant 3-2 mandag 15. august. Torske ble utvist på grunn av to gule kort på stillingen 2-1 til KBK. Dommer Kim Rune Borgersen ga Sandnes Ulf fordel i situasjonen. Da han skulle gå tilbake å dele ut det gule kortet for hendelsen, havnet feil spiller i dommerens bok, og det resulterte i at Torske ble utvist for sitt andre gule. Kamer Qaka var den egentlige synderen.

Utvalget mener at det er overveiende sannsynlig at resultatet ble påvirket av den feilaktige utvisningen, skriver Tidens Krav.

Sandnes Ulfs daglige leder Tom Rune Espedal sier til Sandnesposten at klubben vil anke avgjørelsen.

Det er svært sjeldent at kamper blir spilt på nytt på grunn av dommerfeil, men tidligere denne sesongen fikk FK Tønsberg medhold i sin protest i kampen mot Fram Larvik. Der ga dommeren to gule kort til samme spiller, uten å vise ham ut på stillingen 2-0 til Fram. Omkampen ble spilt onsdag og endte med 4-3-seier til FK Tønsberg.

(NTB)