Boksekampen mellom Floyd Mayweather og Conor McGregor

Omringet av kjendiser ålet Oliver (32) seg fram til seter verdt 200 000 kroner: - Jeg følte meg som en frekkas

Britiske Oliver Regis «oppgraderte» setene sine under boksekampen mellom Floyd Mayweather og Conor McGregor.

LURING: Oliver Regis (markert) kom i kontakt med flere kjendiser i løpet av boksekampen. Her er LeBron James og Mike Tyson. Foto: Christian Petersen / AFP / NTB Scanpix.
LURING: Oliver Regis (markert) kom i kontakt med flere kjendiser i løpet av boksekampen. Her er LeBron James og Mike Tyson. Foto: Christian Petersen / AFP / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tusenvis tok turen til T-Mobile Arena der de fikk se ubeseirede Floyd Mayweather ta sin 50. seier på rad mot irske Conor McGregor, men blant rikinger og kjendiser på de dyreste setene satt en som ikke hørte hjemme - britiske Oliver Regis.

- Jeg følte meg som en frekkas, men det var en mulighet jeg bare hadde fått en gang i livet. Jeg kan ikke tro at det gikk, sa Regis til The Sun på mandag, ifølge Business Insider.

Den 32 år gamle briten øynet noen ledige seter blant fiffen før kampen og brukte muligheten til å oppgradere sin opplevelse ved å åle seg bort til kronplassene verdt over 200 000 kroner.

Saken fortsetter under bildet.

Satt bak Mike Tyson

Regis, som opprinnelig hadde en bilett verdt omkring 20 000 kroner, er stor fan av Conor McGregor og har en tatovering av iren på den ene leggen.

For å komme seg til setene utga han seg, ifølge han selv, for å være i Floyd Mayweathers sikkerhetsstab. Dermed kom han seg forbi vaktene som Regis sier ikke skannet billetten hans.

- Jeg satt meg ned på tredje rad. Like etter satt Mike Tyson seg ned rett bak meg. LeBron James satt seg ned på min rad, og jeg kunne se Leonardo DiCaprio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer