Romania - Norge, kl. 20.45

Omringet på kjøpesenter

Her viser Alexander Sørloth (23) med hele seg at fotballkarrieren går på skinner igjen. Da han skulle kjøpe TV, ble han omringet av 50 supportere. I kveld kan han bli joker.

GODT HUMØR: Alexander Sørloth (smilende) og Norge trente på Arena Nationala i Bucuresti i går. Klokka 20.45 i kveld venter Romania i EM-kvaliken. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
GODT HUMØR: Alexander Sørloth (smilende) og Norge trente på Arena Nationala i Bucuresti i går. Klokka 20.45 i kveld venter Romania i EM-kvaliken. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Romania - Norge, kl. 20.45 på TV 2

BUCURESTI (Dagbladet): Du skulle kanskje ikke tro det der høstvindene feier hjemme i Norge: Arena Nationala i Bucuresti var som en glohet Syden-destinasjon i går.

Sola skinte fra skyfri himmel. Det var 25 varmegrader og spillerne storkoste seg dagen før EM-kvaliken mot Romania i kveld.

Og i sitt ess: Alexander Sørloth.

Tida i Crystal Palace var blytung. Spissen fra Trondheim ble stemplet som en flopp. Nå scorer han mål i Trabzonspor, som ligger på tredjeplass i den tyrkiske toppserien.

- Det er kjempedeilig å komme i gang og slå fra seg. Det er det jeg vil: Spille fotball og score mål, sier spissen.

Forelsket

Dermed ikke sagt at han kommer til å starte mot Romania klokka 20.45. Trener Lars Lagerbäck har åpenbart forelsket seg i en ny konstellasjon på topp med Joshua King og Martin Ødegaard.

Men Sørloth kom inn den siste halvtimen mot Spania lørdag. Da viste han en helt annen selvtillit enn tidligere. Dette kan også gjøre ham til en joker mot Romania, der Norge må vinne for å holde liv i håpet om EM-sluttspill gjennom kvaliken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer