Premier League

Omstridt situasjon fikk spillerne til å rase, mens TV 2-ekspertene var totalt uenige. Så snudde Arsenal kampen

Topper tabellen etter 3-1-seier mot Stoke.

SPILTE NØKKELROLLER: Alex Iwobi og Mesut Özil satte inn hvert sitt mål, mens Hector Bellerin (i midten) var viktig i Arsenals offensive spill i seieren mot Stoke. Foto: Scanpix
SPILTE NØKKELROLLER: Alex Iwobi og Mesut Özil satte inn hvert sitt mål, mens Hector Bellerin (i midten) var viktig i Arsenals offensive spill i seieren mot Stoke. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Arsenal-Stoke 3-1 (1-1)

(Dagbladet): Stoke hadde ikke vunnet borte mot Arsenal på 35 år før ettermiddagens møte i London. At Arséne Wengers gutter ville overta tabelltoppen med en tomålsseier, gjorde ikke mulighetene til å bryte den dystre trenden noe bedre. Oppgaven for gjestene var formidabel. Charlie Adam og lagkameratene hans visste det.

Likevel. Det var håp. Etter en snau halvtime steg også det håpet betraktelig da bursdagsbarnet Adam (31) banket inn et straffespark. I motsetning til 0-0-matchen hjemme mot Middlesbrough 22. oktober ga imidlertid ikke Arsenal fra seg poeng mot et antatt svakere lag denne gangen.

I stedet styrte, stusset og plasserte henholdsvis Theo Walcott, Mesut Özil og innbytter Alex Iwobi inn hver sin scoring og sikret en prestisjefull tabelltopp - foran Chelsea, som kan ta tilbake plassen med poeng mot West Bromwich i morgen.

- Det er tre viktige poeng. Jeg mener man alltid bør ose av selvtillit når man tar på seg en Arsenal-trøye. Dette er det beste laget jeg har vært en del av. Fansen er også en del av det. Vi ønsker å gjøre det bra for dem og for oss selv. Det handler om hardt arbeid. Da vil du bli belønnet til slutt, sier Walcott i et intervju med rettighetshaveren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer