Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Omsvermet Klopp tilbake i Dortmund: - Bedre å være her enn i Nord-Korea

Legger presset på Dortmund.

TILBAKE: Jürgen Klopp holdt pressekonferanse i Dortmund. Foto: MAJA HITIJ/dpa
TILBAKE: Jürgen Klopp holdt pressekonferanse i Dortmund. Foto: MAJA HITIJ/dpa Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Titalls tv-team, dobbelt så mange fotografer og rundt 100 journalister møtte opp for å høre Jürgen Klopps første pressekonferanse i Dortmund etter at han tok over Liverpool.

- Det er bedre å være her enn i Nord-Korea eller noe. Jeg tenker ikke på meg selv, ikke ett sekund, sa Klopp om hvordan det var for han å være tilbake hos gamleklubben.

Hans Liverpool gjester Borussia Dortmund i europaligaens kvartfinale torsdag. Klopp, som trente de gule fra 2008 til 2015, er klar på at det tyske laget er store favoritter foran oppgjøret. Han mente de rødkledde fra Merseyside hadde et høyt fjell å bestige over to kamper.

- Vi har sett på måten Dortmund spiller, men mine spillere har ikke kommet hit uten et håp om et godt resultat. Det blir enkelt for Dortmund om vi ikke spiller bra, men hvorfor skal jeg tenke på det? spurte 48-åringen retorisk ifølge BBC.

- Trenger flaks Liverpool har fremdeles ikke tapt i europaligaen denne sesongen. I åttedelsfinalen slo de ut Manchester United.

- Kampen mot United var den største og den med mest press, så vi er klare for dette. Også trenger vi litt flaks, erkjente han.

Dortmund-trener Thomas Tuchel er sikker på at Klopp kommer til å få en varm mottakelse på Signal Iduna Park, men at ekstreneren ikke kommer til å vise nåde overfor gamleklubben.

Varm velkomst - Når startsignalet går vil ikke Jürgen Klopp tenke på noe annet enn å vinne. Og det gjelder oss også. Alt annet enn en varm velkomst for Jürgen vil være en overraskelse. Vi er her vi er nå på grunn av historien med ham, sa Tuchel.

I de andre kvartfinalene spiller Athletic Bilbao mot La Liga-rival Sevilla. Braga tar imot Sjakhtar Donetsk, mens Sparta Praha gjester spanske Villarreal.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram