Christen Harper

Omtalte stjerna med frekk melding

Kjæresten til en stjerne i amerikansk fotball går viralt etter en nokså frekk Instagram-post.

MODELL: Christen Harper på lanseringsfesten for Sports Illustrateds berømte Swimsuit-utgave i New York i mai i fjor. Nå er hun i vinden igjen. Foto: NTB
MODELL: Christen Harper på lanseringsfesten for Sports Illustrateds berømte Swimsuit-utgave i New York i mai i fjor. Nå er hun i vinden igjen. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Detroit Lions’ Jared Goff møtte Green Bay Packers til storkamp i amerikansk fotball i natt.

Goff er Detroit Lions' quarterback-stjerne i NFL, men måtte igjen finne seg i å havne i skyggen av sin kjæreste Christen Harper. Modellen er kjent fra blant annet Sports Illustrateds enomt populære badedrakt-utgave i år, hvor hun ble utropt som Årets nykommer. Hun er også å se i en ny TV-serie.

Enda mer oppmerksomhet fikk Christen Harper denne helga.

Før den nevnte kampen i går kveld re-postet hun nemlig et bilde som kjæresten Goffs klubb Detroit Lions hadde lagt ut av ham på vei til kamp på Instagram - fulgt av en råfrekk kommentar.

«SNF cutie alert», skrev hun på engelsk.

SNF er ikke en hvilken som helst forkortelse. Det står for «Sometimes Naked Friend». «Noen ganger naken venn.»

Omskrevet til godt norsk skrev modellen:

«Søt pulevenn-alarm.»

OM FORLOVEDEN: Modellen Christen Harper kalte spøkefullt sin forlovede, NFL-stjernen Jared Goff, for «søt pulevenn» da hun re-postet et bilde klubbens hans hadde lagt ut av ham på vei til kamp. Meldingen har gått vitralt. Skjermdump: @christenharper / Instagram Story
OM FORLOVEDEN: Modellen Christen Harper kalte spøkefullt sin forlovede, NFL-stjernen Jared Goff, for «søt pulevenn» da hun re-postet et bilde klubbens hans hadde lagt ut av ham på vei til kamp. Meldingen har gått vitralt. Skjermdump: @christenharper / Instagram Story Vis mer

Eller som Urban Dictionary greier ut om begrepet: «SNF. Noen ganger naken venn. En forkortelse for en mann eller kvinne som du ikke har kjærestestatus til. Når du har et forhold til noen uten å faktisk forplikte deg til at denne er din kjæreste, er han eller hun din SNF.»

Meldingen fra bikinimodellen gikk viralt i går. Fra Harpers ca halv million Instagram-følgere ble den delt titusenvis av ganger.

Goff og Harper er så visst ikke «SNFs». De har vært sammen i flere år. Goff fridde til henne i fjor, og fikk ja.

Nå er det muligens en leken dobbelhet i Harpers melding. SNF er nemlig også en forkortelse for Sunday Night Football, som brukes om TV-kampen som sendes fra NFL på søndager.

- Din største fan

Men modell-stjernen Harper deler ikke bare tøysete poster om kjæresten på sosiale medier.

Senest for en måned siden skrøt Harper uhemmet av forloveden i en annen Instagram-post:

- Så utrolig stolt av denne fyren for å ha blitt nominert til Walter Payton Man of the Year. Å se hva du har oppnådd på banen i NFL er utrolig, men å se livene du har berørt i miljøene rundt deg fra LA til Detroit er virkelig fantastisk. Du har det største hjertet og jeg vil for alltid være din største fan, uttykte hun.

Suksess

Walter Payton Man of the Year er den mest prestisjefylte prisen i NFL og amerikansk fotball. Den skal «anerkjenne en NFL-spiller for sin dyktighet på og utenfor banen.»

På banen gikk det bra for Goff også i går.

Hans lag snudde kampen mot Green Bay Packers, og vant 20-16.

Green Bay Packers ble dermed frastjålet plassen i NFL-sluttspillet som leder mot den store Super Bowl-finalen 12. februar. Goffs klubb var allerede ute før denne kampen.

Etterpå var det en emosjonell Goff og lagkamerat Jamaal Williams som pratet med NBC i et hysterisk intervju, hvor de snakket om både, livet, døden og kjærligheten.

Men størst oppmerksomhet blant NFL-fansen i går fikk altså modellen Christen Harper, som satt hjemme foran TV'en i Detroit og koste seg med mobilen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer