Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ondskapsfull løgn

Donna ringte faren til jenta som forsvant for 17 år siden og fikk ham til å bryte sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Les også: - Jeg kan være datteren din

  I 1986 forsvant Shannon Marie Sherrill (6) da hun lekte utenfor morens trailerhjem i Indiana. Flere hundre tjenestemenn og frivillige lette etter jentungen uten å finne et eneste spor. I dag vil hun være 22 år.

  Faren mistet munn og mæle da telefonen ringte i helga. Kvinnestemmen i andre enden av linja kom med beskjeden han har ventet på i nesten 17 år.

  - Jeg kan være datteren din, sa hun.

  Politiet bekreftet tidligere i dag at de har gjenopptatt forsvinningssaken, og sa at de sto foran et «kritisk gjennombrudd».

  Kvinnen heter Donna og er 35


  Men nå sier politiet foreldrene til jenta har blitt utsatt for en ondskapsfull spøk, melder San Francisco Chronicle .

  Kvinnen som ringte skal nemlig være Donna L. Walker, 35, fra Kansas. Etterforskerne har funnet ut at dette ikke er Sherill. Foreløpig vet ikke politiet hvor den falske innringeren er.

  Kvinnen er siktet for identitetsbedrageri og falsk raportering. Hun skal også ha kontaktet nyhetsbyrå for å spre nyheten om et mulig gjennombrudd i saken.

  Far brøt sammen


  Sherrills far, William Michael Sherrill, brøt sammen i tårer på dagens pressekonferanse der de måtte avkrefte at datteren var funnet.

  - Jeg forventet ikke dette i det hele tatt. Jeg trodde de skulle komme inn her med Shannon.

  Myndighetene hadde planlagt å DNA-teste kvinnen for å avgjøre om hun var det forsvunnede barnet. Nå blir ikke det nødvendig.

  Politiet har ikke funnet noe motiv for den merkelige episoden. Donna Walker har oppgitt tre ulike falske navn til etterforskerne de siste dagene.

FORSVANT FRA LEKEPLASSEN: Shannon Marie Sherrill har vært sporløst forsvunnet siden 1986. Bildet til høyre viser hvordan man mener hun ville ha sett ut i dag. Les mer om henne på <a href=http://www.missingkids.com/missingkids/servlet/PubCaseSearchServlet?>missingkids.com.</a>
JAGES AV POLITIET: Donna L. Walker ga seg ut for å være den forsvunnede jenta.