One Direction-medlem ble skadet av fotballstjerne

Det førte til drapstrusler fra fansen.

(Dagbladet): Det skjer ikke ofte at One Direction-medlemmer får omtale på sportseksjonene, men når et medlem stiller opp i en veldedighetskamp, for så å bli taklet av en fotballstjerne slik at han blir skadet, samtidig som fansen går amok, blir det spalteplass på vedkommende.

Det dreier seg i dette tilfellet om musikeren Louis Tomlinson. Han deltok da bulgareren Stiliyan Petrov fylte Celtic Park ved å arrangere en veldedighetskamp for å samle inn penger til stiftelsen han startet etter å ha blitt rammet av leukemi. Pengene skal gå til familier som har blitt rammet av kreft.

Spillere som Dimitar Berbatov, John Terry, og Gabriel Agbonlahor stilte opp på kampen, og det var sistnevnte som taklet One Direction-medlemmet slik at Tomlinson måtte forlate banen med skade. Se situasjonen i videoen øverst i saken.

Drapstruet De som var i Oslo under Justin Bieber-besøket vet hvordan unge fans kan oppføre seg når idolet er i nærheten, og de samme ungdommene kan vise seg fra en stygg side om noen skulle finne på å gjøre idolet noe vondt. Etter at nyheten om Tomlinsons skade ble kjent, var det flere unge som lot aggresjonen gå ut over gjerningspersonen Agbonlahor.

POPULÆR: Louis Tomlinson fra One Direction. Foto: Neilson Barnard/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
POPULÆR: Louis Tomlinson fra One Direction. Foto: Neilson Barnard/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

- Denne personen skadet Louis' kne. Jeg skal skade ansiktet ditt. Jeg bør få vite at du sa unnskyld, ellers vil jeg finne deg, og jeg vil drepe deg, skriver en bruker som kaller seg Ella på mikrobloggtjenesten.

Flere andre fans skriver også mindre flatterende beskjeder til det de tror er Gabriel Agbonlahors Twitter-profil, men som sannsynligvis ikke er hans ekte profil.

Aston Villa-spilleren har sagt at han har tenkt å si unnskyld til boyband-stjerna.

- Det var bare slikt som skjer. Jeg skal si unnskyld til Louis når vi møtes etter kampen, sier Agbonlahor ifølge The Mirror.

Louis Tomlinson signerte nylig en kontrakt som en såkalt ikke-spiller med hjemklubben Doncaster Rovers, hvor han blant annet skal spille veldedighetskamper.

Kampen i dag endte med en 5-3-seier til Petrovs lag som spilte mot et lag bestående av gamle Celtic-spillere. Petrov spilte selv de første 31 minuttene av kampen, og fikk naturligvis stående applaus da han ble byttet ut.

One Direction-medlem ble skadet av fotballstjerne