Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

O\'Neal fikk redusert straff

Dømt for slåssing med publikum.

Dommeren opprettholdt imidlertid rekordutestengelsen av Ron Artest (73 kamper) og Stephen Jacksons 30-kampers utestengelse.

Ron Artest, hovedsynderen i NBA-skandalen 19. november, er utestengt resten av sesongen. Det er den strengeste straff i ligaens historie og kom etter at Indiana Pacers-spillere tok seg opp på tribunen og banket opp tilskuere.

Stephen Jackson og Jermaine O\'Neal, som fulgte Artest opp på tribunen og delte ut knyttneveslag i øst og vest, ble utestengt i henholdsvis 30 og 25 kamper.

Nå er O\'Neals straff redusert til 15 kampers utestengelse, og det betyr at han kan spille kampen mot Detroit Pistons 1. juledag dersom NBA tillater det.

Spillerne er utestengt uten lønn. Artest mister 4,99 millioner dollar (31 millioner kroner).

Slagsmål mellom spillere er ikke uhørt i NBA, men det som fulgte har ikke skjedd før. Publikum lot stoler, drikke og søppel regne over Pacers-spillerne, og tre av dem bestemte seg for å ta igjen.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media