O\'Neill forsvarer Spurs-sjefen

Resultatene sier alt.

• Direkte kl. 21: Spurs - Villa

(Dagbladet.no): Tottenham skulle ta steget opp blant de fire store. I stedet ligger laget på nedrykksplass etter sju spilte kamper - med bare én seier.

Villa-sjef Martin O\'Neill har selvsagt fått med seg spekulasjonene om at Spurs-sjef Martin Jol ligger tynt an foran kveldens kamp.

- Martin Jol har press på seg, men har vi ikke alle det? Folk som slakter Jol må se på hva han har oppnådd de siste tre årene, sier nordirske O\'Neil til Birmingham Post.

Før han ramser opp Jols meritter, og legger til at londonlaget har vært skadeforfulgt.

- De har klart femteplasser de to siste sesongene, året før der kjempet de om femteplassen da det sto igjen én kamp. De kan komme seg inn i topp fire, sier O\'Neill som ikke ser bort fra at Spurs kan snu den dårlige starten på samme måte som i fjor.

- Tottenham er et veldig solid lag og han har brukt mye penger på spillere, det viser hvilke intensjoner de har.

Penger har også O\'Neill brukt mye av, Marlon Harewood er ett av sommerkjøpene. Den tidligere West Ham-spissen går trolig inn som erstatter for kneskadde John Carew i kveld.

BARE UAVGJORT MOT BOLTON: Her mister Tottenham to poeng, Ivan Campo utliknet til 1-1 for Bolton forrige helg. Foto: Scanpix/Ap
BARE UAVGJORT MOT BOLTON: Her mister Tottenham to poeng, Ivan Campo utliknet til 1-1 for Bolton forrige helg. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Det er ikke bare poengene som teller for Villa på White Hart Lane, laget er ute etter revansj etter det forsmedelige ligacuptapet for Leicester forrige uke.

- Vi drar dit for å vinne en fotballkamp. Det blir tøft for oss, og alle vet at presset er stort. Vi tror vi kan dra dit og gjøre det bra, på tross av resultatet mot Leicester onsdag, sier O\'Neill.

Spurs-sjef Jol er stadig offensiv på tross av den elendige starten.

- Det eneste jeg kan si er at vi alltid har levert varene, og mer til, de siste årene, sier Jol til premierleague.com.

Han tror han fortsatt har tillit hos fansen, og sender et spark til Chelsea - som bare hadde 23 000 tilskuere på Champions League-matchen mot Rosenborg.

- Jeg ser fram til Villa-kampen, den blir utsolgt. Det er derfor Spurs er en spesiell klubb.

• Oddseksperten satser på en U: 1,75 på Spurs-seier er ikke nok

SKAL RETTE OPP CUPFADESE: Villa-sjef Martin O\'Neill så sitt mannskap tapte mot Leicester onsdag.
TREKKER FORTSATT FULLT HUS: Martin Jol mener sesongen kan reddes.