PRØVER IGJEN: Martin O' Neill fortsetter som manager i Aston Villa.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
PRØVER IGJEN: Martin O' Neill fortsetter som manager i Aston Villa.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

O'Neill fortsetter som Carew-sjef

Blir i Aston Villa etter samtaler med eierne.

||| (Dagbladet): Martin O'Neill fortsetter i jobben som manager for John Carews Aston Villa etter samtaler med ledelsen i klubben.

Det bekrefter klubbeier Randy Lerner, ifølge Independent.

O'Neills framtid har vært gjenstand for rykter etter at laget sakket akterut i kampen om Champions League-plass i årets Premier League, og tapte finalen i ligacupen. Villa endte til slutt på sjetteplass.

Det har tidligere vært spekulert på om O'Neill har vært misfornøyd med overgangspolitikken til Randy Lerner, men møtene den siste tiden ser ut til å ha glattet ut eventuelle krøller i samarbeidet. Manageren har en kontrakt som kan fornyes hver sommer, og gjorde det i forrige uke klart at han ønsket å fortsette i jobben.

Ifølge Guardian skal O'Neill allerede ha begynt planleggingen av en sommerrengjøring i Villa-troppen, og Curtis Davies, Luke Young, Nigel Reo-Coker, Steve Sidwell, Nicky Shorey og Habib Beye skal allerede ha fått beskjed om at de kan forlate klubben om de riktige tilbudene dukker opp.

John Carew har tidligere gjort det helt klart at han ønsker mannen som hentet ham til Villa Park med videre.

- Om det er viktig at Martin O'Neill blir? Absolutt. Du ser hva han har gjort for klubben. Det er veldig viktig at han blir, sa Carew for en måned siden.

Carews egen kontrakt går ut sommeren 2011, om ikke han får enda et ønske oppfylt, og får forlenget den avtalen.

- Jeg har ett år igjen etter denne sesongen. Jeg er virkelig lykkelig i Villa. Om jeg vil bli på lang sikt? Ja, jeg har det virkelig bra i Villa, sier nordmannen.