Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

O\'Neill ny Villa-manager

Presentert fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Martin O\'Neill ble presentert som ny manager i Aston Villa fredag kveld. Dette melder klubben på sitt nettsted. Han tar over etter David O`Leary, som nylig fikk sparken i Birmingham-klubben.


O\'Neill ble presentert på en pressekonferanse fredag kveld, og returnerer nå til Premier League etter seks års fravær. O\'Neill starter nå arbeidet og reiser med laget til Tyskland for oppkjøring til Premier League-start.

Martin O\'Neill har tidligere hatt stor suksess som manager både for Leicester i Premier League og i Celtic i Skottland.

Aston Villa serieåpner borte mot Arsenal 19.august.

•Din kommentar: Hvor høyt kan Villa havne med O\'Neill ved roret?

NY VILLA-MANAGER: Martin O\'Neill ble i kveld presentert som ny manager for Aston Villa. Styreformann Doug Ellis( til venstre) ser ut til å være strålende fornøyd med sin siste fangst. Foto:REUTERS
NY VILLA-MANAGER: Martin O\'Neill ble i kveld presentert som ny manager for Aston Villa. Styreformann Doug Ellis( til venstre) ser ut til å være strålende fornøyd med sin siste fangst. Foto:REUTERS Vis mer
<B>VELKOMMMEN!:</B> Tusenvis av supportere ønsket Martin O\'Neill velkommen til Villa Park i ettermiddag.