MÅ VENTE PÅ NY KONTRAKT: John Carew har gitt uttrykk for at han ønsker å forlenge kontrakten med Aston Villa, men nordmannen må vente til sommeren før manager Martin O'Neill ønsker å sette seg til forhandlingsbordet.Foto: SCANPIX/REUTERS/ Eddie Keogh
MÅ VENTE PÅ NY KONTRAKT: John Carew har gitt uttrykk for at han ønsker å forlenge kontrakten med Aston Villa, men nordmannen må vente til sommeren før manager Martin O'Neill ønsker å sette seg til forhandlingsbordet.Foto: SCANPIX/REUTERS/ Eddie KeoghVis mer

O'Neill vil vente med ny Carew-kontrakt

- Helt naturlig, sier Villa-spissens agent.

||| Følg Aston Villa - Sunderland og tre andre engelske ligakamper direkte i fotballstudio fra kl. 20.45.

(Dagbladet): John Carew gjorde slutt på en tre måneder lang måltørke i Premier League da han noterte seg for to fulltreffere mot Wolverhampton i forrige serierunde.

Nordmannen, som har slitt med skader denne sesongen, har vist god scoringsform den siste tida, og er blant annet toppscorer i FA-cupen med sine seks mål.

Med 13 mål totalt denne sesongen, har han scoret 10 flere enn spisskonkurrenten Emile Heskey.

Carew må også overbevise med 15 måneder igjen av sin nåværende kontrakt.

Manager Martin O'Neill vil imidlertid ikke gå i forhandlinger om en ny avtale før sesongen er ferdigspilt.

- John virker å være på vei mot god form, og det ser ut til at han har overvunnet skadeproblemene som har ødelagt for ham denne sesongen. Nå håper jeg at han kan holde seg frisk ut sesongen da vi trenger ham, på samme måte som vi trenger alle andre. Når det gjelder kontrakter, kommer vi ikke til å foreta oss noe før etter sesongen, og spillerne forventer heller ingenting, sier O'Neill i forkant av kveldens møte med Sunderland, ifølge Sporting Life.

- NaturligCarew kom til Villa i januar 2007, og har ved gjentatte anledninger gitt uttrykk for at han stortrives med tilværelsen i Birmingham, der han har opparbeidet seg en kultposisjon blant supporterne.

30-åringen har heller ikke lagt skjul på at han er åpen for å forlenge kontrakten som går ut sommeren 2011.

Carews agent, advokat Per A. Flod, er imidlertid tilbakeholden med informasjonen om hvor man står når det kommer til kontraktsforhandlinger.

- Jeg snakker aldri om kontraktsforhandlinger i media, men at Martin O'Neill sier at de vil vente til sommeren med å gå i forhandlinger, synes jeg er helt naturlig. Da vil John ha et år igjen av kontrakten, og da er det naturlig at Aston Villa tar stilling om de ønsker å forlenge den eller la den gå ut, sier Flod til Dagbladet.