- Only Super min beste seierssjanse

Kolle har fire interessante V65-oppsitt i kveld.

Det går sjelden en løpsdag uten minst en Kolle-seier. I kveld har han sjansen til å krysse målstreken først flere ganger.

- Ravnjenta har fordel av riktig distanse. Hun er kjapp ut og jeg regner med vi skal være blant de tre. Hun er verdt en strek i V65-1, synes Lars Anvar Kolle.

- Jeg har ambisjoner og satser på å lede hele veien, sier han til Dagbladet.no.

• Les Bengt Bergs travtips her

Only Super i V65-2 kan ta sin tredje strake seier.

- Only Super er kanskje den største sjansen min for dagen. Han holder fin form, og fra et fint spor skal vi være med og slåss om seieren, opplyser Lars Anvar.

- Only Super må på bongen, råder Kolle.

- Nice Spender står litt langt ute bak startvingen og har i tillegg noen bra på innsiden. Jeg velger i utgangspunktet å ligge litt lavt vel vitende om at det er posisjoner som avgjør. Nice Spender er en god hest, og klaffer det med gode rygger underveis kan han klare en trippelplass. Men det ser vanskelig ut å gå helt til topps i V65-3, synes jeg.

- Milomen (V65-6) er skikkelig på gang og har formkurven pekende oppover.

- Han har en riktig oppgave og skal regnes tidlig, avslutter han.

Speedy Renka er Anderssen-håpet

Trond Anderssen har tre hester til start i V65-3.

- Alle mine er jevngode, men jeg holder nok en knapp på Speedy Renka som var klart positiv sist. Han ble kjørt passivt, og det var meningen etter en dårlig innsats gangen før. Han spurtet strålende og viste at han er på rett vei. Han har det beste sporet av mine tre, og virker veldig pigg og fin i trening om dagen, sier Trond Anderssen til Dagbladet.no. Speedy Renka kuskes av sin faste makker Thor Borg.

- Lass Fenomen har hatt en liten pause etter feber. Han virker pigg igjen. Hesten har vært flink i hele år og kjemper nok i toppen. Lass Fenomen får som vanlig Kristian Malmin i sulkyen.

- Vitesse ble altfor stri i dødens i NM sist. Han skal få et ryggløp denne gang. Han er blitt piggere i trening enn han har vært tidligere. Møter riktig motstand og er ute på rett distanse. Jeg synes han er en outsider, sier Bullern om hesten som kuskes av Gunnar Eggen.

- Jeg synes alle mine tre hører hjemme på bongen.

- Hva med Capitano Ås i V65- 2?

- Han har ikke innfridd forventningene så langt. Men han sto på bra sist fra dødens og viste seg forbedret. Han får stå som en liten outsider, men jeg blir ikke overrasket om han skulle vinne, avslutter Trond Anderssen.

Spill Borgen slukk sorgen

Thor Borg har interessante oppsitt i ukens V65-omgang. Først ute i V65-1 er Bjørøy Tulla som vant fra tillegg sist.

- Tillegg og sprint kan bli vanskelig. Sprint kan bli i korteste laget. Hun er ikke kjapp ut, men har stor kapasitet. Hun er aktuell på litt gardering, sier Thor Borg til Dagbladet.no.

- Capitano Ås (V65-2) har vel egentlig skuffet litt så langt. Jeg tror det er en best mulig premie som gjelder.

- Speedy Renka (V65-3) avsluttet bra sist og virker å være på rett vei. Han skal regnes blant de tre, opplyser Thor Borg.

TIPPER: Lars Anvar Kolle har fire interessante V65-oppsitt i kveld.