ANNONSØRINNHOLD

Fjorårets seriemester: Montpellier har slitt voldsomt så langt denne sesongen, men viser små tegn på bedring. Får tillit i kveld av Dagbladets oddstipper Lars Dybwad. Foto: AFP PHOTO / PASCAL GUYOT
Fjorårets seriemester: Montpellier har slitt voldsomt så langt denne sesongen, men viser små tegn på bedring. Får tillit i kveld av Dagbladets oddstipper Lars Dybwad. Foto: AFP PHOTO / PASCAL GUYOTVis mer

Onsdagens oddstips: Montpellier våkner

Desember har så langt vært meget lønnsom for Dagbladet-tippere.

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg. 

Gårsdagens tips på Norwich gikk ikke inn. Laget tok ledelsen, men mistet den veldig kjapt og så ut som det nest beste laget etter det. Slikt skjer, desember har likevel vært en meget god måned for de som følger Dagbladets oddstips

De som har fulgt tipsene i papiravisen i desember har for en tenkt innsats på 1.100 kroner (100 kroner hver dag) fått tilbake 1.654 kroner, en tilbakebetalingsprosent på over 150 prosent, noe som er ekstremt bra.

De som har fulgt nettipsene som enkeltkamper har hatt en tilbakebetalingsprosent i desember på nære 160 prosent, noe som selvsagt er enda bedre.

Onsdagens spill
Prøver et par kamper i franske Ligue 1 denne onsdagen. Skulle egentlig gjerne nøyd meg med den ene, men den kan ikke spilles som single. 

86. Brest — Montpellier B (2,35)
94. Lyon — Nancy H (1,27)

Dobbelen gir 2,98 i odds og har leveringsfrist 18.55. Du kan levere den med en innsats på 100 kroner ved å klikke her.

Det ligger forøvrig langt flere tips på Dagbladets oddstipssider, som vanlig. 

Bli web- og mobilspiller!
For å nyttegjøre deg det nye tilbudet fra Norsk Tipping, som er større for «digitale» tippere, er det smart å være web- og mobilspiller. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året! 

 

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.