Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brann-heltene Braaten og Nouri har ikke fornyet kontrakt

- Ønsker å beholde dem

Mot Stabæk var Daniel Braaten og Amin Nouri to av Branns beste spillere. Men de har ikke signert kontrakt med Brann neste år. - Vi vil ha dem med videre, sier sportssjef Rune Soltvedt.

2-0 ved Branns Amin Nouri, her jubler han sammen med Fredrik Haugen (tv), Vito Wormgoor og Sivert Heltne Nilsen til høyre i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Stabæk på Brann Stadion. Nouris kontrakt med Brann går ut etter årets sesong. Brann ønsker han med videre.Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
2-0 ved Branns Amin Nouri, her jubler han sammen med Fredrik Haugen (tv), Vito Wormgoor og Sivert Heltne Nilsen til høyre i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Stabæk på Brann Stadion. Nouris kontrakt med Brann går ut etter årets sesong. Brann ønsker han med videre.Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Amin Nouri og Daniel Braaten scoret hvert sitt mål da Stabæk ble sendt hjem med 5-0 fra Brann stadion, mandag kveld.

De to var Branns, og banens beste spillere.

Nå må Brann sette seg ned og avklare om de to Brann-heltene blir med også neste sesong. De to spillerne har i løpet av årets sesong blitt publikumsyndlinger og det nærmeste Brann kommer profiler på årets Brann-lag.

- Vil ha dem med
Brann-trener Lars Arne Nilsen ønsker dem med neste sesong. Han har nok lagt inn et godt ord til sportssjef Rune Soltvedt.

Les også: Brann utklasset Stabæk

- Amin og Daniel er fine fyrer og gode fotballspillere. I mitt hode er det viktig å beholde gode fotballspillere over tid, slik at vi får et samspilt lag over flere sesonger. Så, ja: Jeg vil gjerne ha med Daniel og Amin videre til neste sesong, sier Branns trener Lars Arne Nilsen.

Men han legger til:

- Så får vi se når forhandlingene tar til med administrasjonen. Det handler også om lyst og økonomi fra spillernes sider, sier han.

Pipen har fått en litt annen låt enn før seriestart.

Da var Amin Nouri en liten stund ute i fryseboksen hos treneren, da han nok var skuffet over at kontraktsforhandlingene i forkant av serien strandet.

Forhandlingene med Nouri ble satt på vent i vår, men må snart tas opp igjen. Nouri har i mellomtiden vært koblet til flere klubber, blant annet Vålerenga.

Håper på avklaring snart
Sportssjef Rune Soltvedt tar seg av kontraktsforhandlingene hos de rød-hvite. Han håper på en raskt avklaring.

Braaten er kanskje enklest å forhandle med. Han vil fortsette, og Brann ønsker å ha han med videre. Mest sannsynlig blir det klart innen kort tid at Braaten får en ny ettårskontrakt. Det samme fikk Azar Karadas denne uken. De to regnes som superveteranene hos Brann.

- Vi håper at vi blir enige, og at begge to blir med oss videre. Så får vi se. Vi håper på å få eventuelle kontrakter på på plass innen kort tid, sier Soltvedt.

Tar det med ro
Daniel Braaten tar det som vanlig rolig. Han har funnet seg godt til rette i Bergen, og håper nok på en ny sesong. Men han har følgende kommentar til kontraktsforhandlingene.

- Ingenting er avklart. Det er viktigere å konsentrere seg om det som skjer på fotballbanen. Så kommer det andre etterhvert, gliser Braaten.

Branns Daniel Braaten fikk noen tøffe taklinger i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Stabæk på Brann stadion. Han har ikke skrevet kontrakt med Brann for neste sesong, og håper på en ny ettårskontrakt. Brann ønsker veteranen med seg videre.Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Branns Daniel Braaten fikk noen tøffe taklinger i Eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Stabæk på Brann stadion. Han har ikke skrevet kontrakt med Brann for neste sesong, og håper på en ny ettårskontrakt. Brann ønsker veteranen med seg videre.Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!