Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ønsker å forlate Dortmund

Ifølge den spanske sportsavisen Marca har Paco Alcacer fortalt Dortmund at han ønsker å forlate klubben etter at Erling Braut Haaland signerte for gultrøyene.

VIL BORT: Paco Alcacer ønsker å forlate Borussia Dortmund ifølge spanske Marca. Foto: Pixathlon/Shutterstock/NTB Scanpix
VIL BORT: Paco Alcacer ønsker å forlate Borussia Dortmund ifølge spanske Marca. Foto: Pixathlon/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Avisen hevder videre at Atlético Madrid skal være interessert i å hente Alcacer tilbake til spansk fotball.

Spanjolen ble lånt ut fra Barcelona til Dortmund i august i fjor, og låneoppholdet ble gjort permanent i november.

26-åringen bøttet inn mål i Bundesliga forrige sesong, men har slitt med spilletid i det siste. Siden begynnelsen av november har han kun spilt til sammen 111 minutter i alle turneringer.

Spissen ønsker mer spilletid for å sikre en plass i Spanias tropp til EM i sommer.

Søndag kom nyheten om at Erling Braut Haaland har signert en 4,5-årskontrakt med Bundesliga-klubben. 19-åringen har vært ønsket av flere storklubber, men valget falt til slutt på den tyske storklubben. Nordmannen meldte overgang fra østerrikske Salzburg.

Alcacer har kontrakt med Dortmund fram til juli 2023.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media