- Ønsker at Magnus får seg en «snill kone»

Bestefar Sverre Øen (76) ønsker at verdensmester Sven Magnus Øen Carlsen (23) i framtida prioriterer familie foran sjakk.

SYNES SYND PÅ MAGNUS:  - Jeg synes synd på ham. Han er eksponert noe så fælt - overalt. Det er godt gjort at han takler det, sier bestefar Sverre Øen til Dagbladet. Foto: ENDRE VELLENE
SYNES SYND PÅ MAGNUS: - Jeg synes synd på ham. Han er eksponert noe så fælt - overalt. Det er godt gjort at han takler det, sier bestefar Sverre Øen til Dagbladet. Foto: ENDRE VELLENE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOLØR (Dagbladet): Det er snart gått ett år siden Magnus Carlsen ble verdensmester i sjakk. Før kampen mot indiske Vishy Anand var oppmerksomheten rundt fenomenet fra Lommedalen stor.

Underveis eksploderte den. Fra å være en av Norges mange kjente sportsutøvere, ble 23-åringen en internasjonal superstjerne.

- Jeg synes synd på ham. Han er eksponert noe så fælt - overalt. Det er godt gjort at han takler det, sier bestefar Sverre Øen til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer