MANAGERMULIGHET:Om du har en managerspire i magen, kan du nå søke på stillingen i League Two-klubben York. De har tatt det uvanlige steget og åpnet for søknader. Illustrasjonsfoto:  BPI/REX/NTB Scanpix
MANAGERMULIGHET:Om du har en managerspire i magen, kan du nå søke på stillingen i League Two-klubben York. De har tatt det uvanlige steget og åpnet for søknader. Illustrasjonsfoto: BPI/REX/NTB ScanpixVis mer

Ønsker du å lede et engelsk lag? Nå har du muligheten!

York har tatt det uvanlige steget og åpnet for søknader.

Om du har en managerspire i magen, kan du nå søke på stillingen i League Two-klubben York. De har tatt det uvanlige steget og åpnet for søknader.

På klubbens nettsider inviterer den nå hvem som helst til å sende inn en søknad til klubbsekretær Lisa Charlton. Og stillingsbeskrivelsen er grei å forholde seg til: Manager for førstelaget.

York holder til på nivå fire i England og har startet sesongen svakt med kun to seirer på sine 15 første kamper. I helgen ble det 1-3-tap mot AFC Wimbledon. Det sendte dem ned til 21.-plass på tabellen.

Tapet gjorde også at manager Russ Wilcox fikk sparken.

På nettsiden skriver York at de vil gå løs på en intervjurunde etter at søknadene er gjennomgått. Deretter vil den nye manageren bli offentliggjort når tiden er moden.

«Vi setter pris på tålmodigheten og støtten til laget gjennom denne perioden», heter det i uttalelsen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram