Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ønsker du å lede et engelsk lag? Nå har du muligheten!

York har tatt det uvanlige steget og åpnet for søknader.

MANAGERMULIGHET:Om du har en managerspire i magen, kan du nå søke på stillingen i League Two-klubben York. De har tatt det uvanlige steget og åpnet for søknader. Illustrasjonsfoto:  BPI/REX/NTB Scanpix
MANAGERMULIGHET:Om du har en managerspire i magen, kan du nå søke på stillingen i League Two-klubben York. De har tatt det uvanlige steget og åpnet for søknader. Illustrasjonsfoto: BPI/REX/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om du har en managerspire i magen, kan du nå søke på stillingen i League Two-klubben York. De har tatt det uvanlige steget og åpnet for søknader.

På klubbens nettsider inviterer den nå hvem som helst til å sende inn en søknad til klubbsekretær Lisa Charlton. Og stillingsbeskrivelsen er grei å forholde seg til: Manager for førstelaget.

York holder til på nivå fire i England og har startet sesongen svakt med kun to seirer på sine 15 første kamper. I helgen ble det 1-3-tap mot AFC Wimbledon. Det sendte dem ned til 21.-plass på tabellen.

Tapet gjorde også at manager Russ Wilcox fikk sparken.

På nettsiden skriver York at de vil gå løs på en intervjurunde etter at søknadene er gjennomgått. Deretter vil den nye manageren bli offentliggjort når tiden er moden.

«Vi setter pris på tålmodigheten og støtten til laget gjennom denne perioden», heter det i uttalelsen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!