<strong>VIL HA ENDRING:</strong> FIS vil ha endring i TV-produksjonen i langrenn. Her ser Therese Johaug og Kristin Størmer Steira på en TV-skjerm under forrige sesongs Tour de Ski.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
VIL HA ENDRING: FIS vil ha endring i TV-produksjonen i langrenn. Her ser Therese Johaug og Kristin Størmer Steira på en TV-skjerm under forrige sesongs Tour de Ski. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Ønsker endring i TV-produksjonen i langrenn

FIS misfornøyd med deler av produksjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Renndirektør Pierre Mignerey i Det internasjonale skiforbundet (FIS) sier han er misfornøyd med deler av TV-produksjonen fra verdenscupen i langrenn.

- Vi er kontinuerlig i kontakt og dialog med TV-selskapene for å forbedre kvaliteten på produksjonen, særlig i intervallstart. Selv om vi fortsatt må forbedre deler av produksjonene, er vi generelt veldig fornøyd med TV-eksponeringen, sier Mignerey til FIS' nettsted.

Renndirektøren sier for øvrig at han er fornøyd etter en sesong med spennende konkurranser, gode snøforhold og flinke arrangører.

Særlig er Mignerey fornøyd med deltakelsen i de største turrennene i flere land.

- Det var en suksessesong for arrangørene med nesten 135.000 deltakere i «Worldloppets» langløp.

Blant andre Vasaloppet og Birkebeinerrennet er Worldloppet-konkurranser.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer