Ønsker Hulsker

Lillestrøm gjør sannsynligvis et nytt framstøt overfor Molde og Bernt Hulsker, etter at klubben har strøket ytterligere to navn fra lista over aktuelle spisser: Stokes Rikardhur Dadason og IFK-Göteborgs Gustaf Andersson.

Den tidligere Viking-spissen Dadason har pådratt seg en skade som krever flere ukers behandling - og er i øyeblikket en risikabel investering som Clayton Zanes erstatter. Svenske Andersson beskrives som «lunken» i forhold til LSK, og har signalisert at han helst vil bli i IFK.

- Begge disse har vi i øyeblikket avskrevet, bekrefter Lillestrøms formann, Frank Grønlund.

Dermed kan Lillestrøm komme til å gjøre et nytt forsøk på å sikre seg superreserven hos dagens motstander, Bernt Hulsker.

- Han er en av dem jeg kunne ønske meg, sier Arne Erlandsen.

For dyre

Det er ikke så mange andre igjen på lista hans. Ønskespisser som Bengt Sæternes og Erik Nevland vurderes som altfor dyre, selv om Lillestrøm fikk 16 millioner av Anderlecht for Zane.

Molde sier ikke kategorisk nei til et LSK-tilbud på Hulsker.

- Det kan naturligvis bli et økonomisk spørsmål vi må ta stilling til. Men foreløpig har vi ikke fått noen konkrete henvendelser, og da er heller ikke dette et tema, sier Moldes sportslige leder, Bertil Stranden.

MOLDE- LSK i dag 19.00

ØNSKET AV LSK: Moldes Bernt Hulsker blir nok fulgt ekstra nøye av treneren til dagens motstander, Lillestrøm. - Hulsker er en av dem jeg kunne ønsket meg, bekrefter LSK-trener Arne Erlandsen. Bildet er tatt da lagenes møttes i fjor høst.