Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ønsker ikke at Ståle fører dem rett opp i Premier League

- Nå spiller vi morsom fotball.

KLAR TIL KAMP: Wolves-fansen tror på seier mot Blackburn Rovers på Ewood Park i ettermiddag, fra venstre: Ian Stanley, Jack Stanley og Julian Pattison. Foto: Gunnar Ringheim
KLAR TIL KAMP: Wolves-fansen tror på seier mot Blackburn Rovers på Ewood Park i ettermiddag, fra venstre: Ian Stanley, Jack Stanley og Julian Pattison. Foto: Gunnar Ringheim Vis mer

BLACKBURN (Dagbladet): Ian Stanley er sikker på at Wolverhampton-eierne lar Ståle Solbakken fortsette også uten opprykk.

- Styret er nok mer tålmodige enn fansen, men jeg mener vi må gi Solbakken tid til å bygge laget, sier Stanley, klar til å støtte laget sitt sammen med sønnen Jack på Ewood Park.

Mer energi
Vi møter dem sammen med kameraten Julian Pattison rett før avspark.

- Førsteinntrykket av Solbakken er godt, Wolves spiller med lidenskap og energi nå, sier Ian Stanley.

- Ja, nå spiller vi morsom fotball. Men manageren har fortsatt en jobb å gjøre med forsvaret, særlig midtforsvaret, utfyller Julian Pattison.

Ikke rett opp

Wolves-supporterne ønsker ikke direkte opprykk til Premier League igjen.

- Nei, vi trenger en sesong til i Championship. Bedre det enn å gå rett ned igjen. Havner vi rundt playoff-streken er det godt nok denne sesongen, sier Ian Stanley.