Ønsker Scolari velkommen til «mitt Chelsea»

- Er der for pengene.

(Dagbladet.no): José Mourinho har skapt sitt kontroversielle navn og rykte ved alltid å snakke fra levra og for få den trausteste pressekonferanse til å likne et standup-show.

Nå er det tid for å ønske Luis Felipe Scolari velkommen til London og Chelsea.

- Jeg vil gratulere ham med det arbeidet han har gjort og ønske ham lykke til - lykke til med «mitt Chelsea», skriver den tidligere Chelsea-treneren i sin faste avisspalte ifølge The Independent.

Brasilianske Scolari forlater jobben som trener for Portugal for å starte på Stamford Bridge 1.juli. Mourinho mener ingen kan kritisere Scolari for å takke ja til en så lukrativ avtale.

- Journalister som fikk et liknende lønnsforslag ville ikke sagt «nei takk, jeg elsker avisen min og er ikke interessert selv om du tredobler lønna mi og dette profesjonelt sett er en større utfordring». Hvem kan kritisere Scolari for valget? spør Mourinho retorisk.

Én milliard

Det er ikke bare lommeboka til «Big Phil» som får bein å gå på til sensommeren. Chelsea-eier Roman Abramovitsj skal ha satt av en milliard kroner til nye spillere og portugisiske Deco skal være på vei inn på brua.

Mourinho skal på sin side være svært interessert i å hente sin gamle elev Frank Lampard til Giuseppe Meazza og Inter.

Ønsker Scolari velkommen til «mitt Chelsea»

Siste verbale fornøyelse er neppe kommet fra den kanten.

ØNSKER VELKOMMEN: Tidligere Chelsea-trener José Mourinho ønsker Scolari velkommen til Chelsea og sier ingen kan kritisere ham for å ta jobben. Her blir portugiseren presentert som ny Inter-trener. Foto: Appiano Gentile/AFP
ØNSKER VELKOMMEN: Tidligere Chelsea-trener José Mourinho ønsker Scolari velkommen til Chelsea og sier ingen kan kritisere ham for å ta jobben. Her blir portugiseren presentert som ny Inter-trener. Foto: Appiano Gentile/AFP Vis mer
<B>ØNSKET VELKOMMEN:</B> Luis Felipe Scolaris ansettelse i Chelsea er nå velsignet av gamletrener José Mourinho.