Ønskes av storklubber

Flere europeiske storklubber har John Carews navn på blokka etter suksesshøsten i Lyon. Agent Per A. Flod får stadig henvendelser fra interesserte kjøpere.

Men svaret til dem alle er enkelt og greit: Nei, og lykke til videre.

- Per, i dag ser jeg ingen grunn til at John skal flytte på seg, sier agent Per A. Flod, som har merket at John Carews egen høstutstilling i fransk og europeisk fotball har økt markedsverdien kraftig.

- Noen klubber har vært på meg, ja. Interessen er stor, sier Flod til Dagbladet. - Det har den forsåvidt bestandig vært, og den er slett ikke blitt mindre etter det John har levert i høst.

Men som sagt: - En overgang er ikke noe tema for oss nå.


Lenge i Lyon

Flere forhold har de siste åra gjort det vanskelig for den norske landslagsspissen å finne seg en ny, europeisk hjemby. Siden utvandringen fra Oslo og Trondheim har han skiftet mellom Valencia, Roma, Istanbul og nå Lyon. John Carew jakter nå husvær i den franske gourmetbyen, og ser for seg å bli boende der lenge.

- Klubbskifte er uaktuelt. Det er ikke interessant, sier John Carew til Dagbladet.


- Vanskelig å lokke bort

 ETTERTRAKTET:  Lyons toppscorer John Carew følges av en rekke storklubber. Her er han i aksjon mot Rosenborg og Vidar Riseth i Champions League. Foto: Arnt E. Folvik
ETTERTRAKTET: Lyons toppscorer John Carew følges av en rekke storklubber. Her er han i aksjon mot Rosenborg og Vidar Riseth i Champions League. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

- Jeg sier til de som ringer meg at de får prøve igjen til sommeren, så kan vi se om det har forandret seg da. Men jeg ser ikke helt at det skal skje heller, sier Flod.

- De fleste er klar over hvilke svar de får. Alle vet at det nå er vanskelig å lokke John bort fra Lyon, sier Flod, som svarer «Ja, det er flere steder, det» når Dagbladet spør hvilke land de interesserte klubbene kommer fra.

• John Carews Lyon har tatt juleferie på suveren tabelltopp. Lagets første ligatap for sesongen kom hjemme for Lille sist fredag. Carew står med ni mål totalt, fire av dem i Champions League.

AGENT: Per A. Flod