Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ønskes som forsidepike i manneblad etter sextweet

Stabæk-keeper ble lurt av lagvenninnene.

RUNDLURT TIL OPPMERKSOMHET: Stabæk-keeper Guro Pettersen har fått tilbud fra FHM etter gårsdagens Stabæk-spøk. Bildet er fra 2009
Foto:  Bjørn Sigurdsøn  / SCANPIX .
RUNDLURT TIL OPPMERKSOMHET: Stabæk-keeper Guro Pettersen har fått tilbud fra FHM etter gårsdagens Stabæk-spøk. Bildet er fra 2009 Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX . Vis mer

(Dagbladet): Stabæk-reservekeeper Guro Pettersen fikk merke at det kan være en dårlig idé å legge igjen mobiltelefonen i garderoben i går kveld.

Lagvenninnene Leni Larsen Kaurin, Trine Rønning og Caroline Graham Hansen benyttet nemlig anledningen til å overta Pettersens Twitter-konto, og meldingen som raskt fikk stor oppmerksomhet gikk som følger:

«Fikk faen ikke starte idag heller!! På tide å vise Øyvind Eide (Stabæk-trener, journ.anm.) noen av mine andre kvaliteter #kvinnefotball #sprebenano»

Nå har Pettersen fått tilbud om å stille opp som forsidepike i mannebladet FHM, skriver iTromsø.no.

Usikker
Bladet har spurt om Stabæk-målvakten har lyst til å være med i en større reportasje sammen med én eller flere spillere fra eliteserien i fotball, med lettkledde bilder.

- Jeg har ikke svart ennå. Jeg har ikke sagt det til mamma en gang. Det er ikke mykporno jeg vil være kjent for, det er jo å være fotballspiller, sier Guro Pettersen til iTromsø.

Hun er ikke sikker på om hun ønsker å stille opp, men avviser ikke muligheten. Pettersen minner også om at andre fotballspillere har vist seg fram i undertøyet før, for eksempel David Beckham og deler av det tyske damelandslaget.

- Det er litt artig at man får slike tilbud, for jeg tar det som et kompliment. Tror jeg. Jeg må vurdere nøye om jeg vinner eller taper mest på å stille opp før jeg bestemmer meg.

Tåler det
Twitter-fella hun gikk i i går fikk stor oppmerksomhet flere steder, og Trine Rønning og lagkameratene var godt fornøyd med innsatsen.

- Det er ei vi kan kødde med. Det er ikke all som tåler det, men Guro har akkurat det som kreves for en sånn spøk, sier Rønning til TV 2.