Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ønsket å signere voldtektsdømt spiss. Men så brøt landets statsminister inn

Frykter for klubbens rykte.

USIKKERT: Den maltesiske klubben Hibernians ønsker å signere walisiske Ched Evans, som nylig slapp ut av fengsel etter å ha sonet en voldtektsdom. Nå møter klubben motbør. Foto:AP Photo / Nick Potts / NTB Scanpix
USIKKERT: Den maltesiske klubben Hibernians ønsker å signere walisiske Ched Evans, som nylig slapp ut av fengsel etter å ha sonet en voldtektsdom. Nå møter klubben motbør. Foto:AP Photo / Nick Potts / NTB Scanpix Vis mer

Den maltesiske klubben Hibernians ønsker å signere walisiske Ched Evans, som nylig slapp ut av fengsel etter å ha sonet en voldtektsdom. Nå møter klubben motbør.

Det var fredag det ble kjent at klubben ønsker å hente Evans, som har vært på klubbjakt siden han slapp ut av fengsel.

Dagen etter reagerte Maltas statsminister Joseph Muscat negativt på at Evans kan få kontrakt med klubben. Han frykter at en overgang for spissen vil gi maltesisk fotball et dårlig rykte.

- Jeg håper klubbledelsen innser dette før de tar en endelig avgjørelse, sa Muscat.

26-årige Evans var tidligere i høst invitert til å trene med Sheffield United, som han spilte for før han måtte i fengsel. Men sterke protester mot prøvespillet gjorde at klubben trakk tilbake invitasjonen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media