Ønsket av Barcelona

Liverpool vil ha Mark Overmars fra Barcelona. Gi oss John Arne Riise i bytte, er meldingen fra spanjolene.

Gérard Houllier vil sikre seg stjerneskuddet Mark Overmars. Liverpool er klare til å betale drøye 59 millioner kroner for nederlenderen, som har vært i Barcelona de siste tre sesongene. Men medaljen har sin bakside: Barcelona selger ikke Overmars hvis de ikke får John Arne Riise i bytte, melder britiske The Sun.

Barcelona kjøpte Overmars fra Arsenal for 295 millioner koner for tre år siden.

Barcelona forsøkte å bringe David Beckham til klubben i sommer. Beckham gikk som kjent til Barcelonas argeste konkurrent. Spanjolene ønsker neppe å gi avkall på nok en gullfot uten å få noe tilbake for det.

Slitt

Riise har opplevd en liten nedtur i Liverpool-karrieren denne sesongen. 23-åringen har gang på gang måttet finne seg i å starte på benken til fordel for Djimi Traore på venstrebackplassen, men har fått tillit fra start i begge de to siste ligakampene.

Liverpool og manager Houllier har vært under massivt press den siste tida. Laget ligger på 9. plass på tabellen, og har 22 poeng hittil, 18 poeng mindre enn ligaleder Manchester United. Dessuten røk de ut av ligacupen etter 2-3 hjemme for Bolton.

Støttet av fansen

Houllier tar det hele med knusende ro.

- Jeg tar det med ro fordi jeg vet at det blir bedre. Klubbens ledere ved at vi ikke spiller vårt beste spill fordi vi ikke spiller med vårt beste mannskap nå. De forstår situasjonen, sier manageren til PA Sport.

Han forteller at han har fått god støtte fra fansen den siste tida.

- Tilbakemeldingene jeg har fått fra fansen har vært utelukkende positive. De har stort sett bedt meg om å fortsette.

Det ventes at Harry Kewell (ankelproblemer) er tilbake for de røde mot Bolton 2. juledag, men Michael Owen, Jamie Carragher, Stephane Henchoz, Milan Baros, Steve Finnan og Salif Diao er fortsatt uaktuelle på grunn av skader.

(Dagbladet.no)

BYTTE? Barcelona vil ha John Arne Riise hvis de skal gi avkall på Mark Overmars til Liverpool. Foto: REUTERS/SCANPIX
ETTERTRAKTET: Mark Overmars er ønsket av Liverpool. Foto: AP/SCANPIX