Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ønsket av Nottingham

Den engelske 1. divisjonsklubben Nottingham Forest ønsker å leie Tore André Flo fra Sunderland ut sesongen, ifølge engelsk presse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flos agent Gunnar Martin Kjenner sier han ikke er kjent med dette. Men overfor NTB bekreftet Kjenner søndag at han vet at Sunderland prøver å selge den landslagsaktuelle spissen.

- Jeg kan bekrefte at de har gjort noen framstøt for å prøve å selge Tore André, og at de har forhørt seg på markedet. Men jeg har ikke hørt om noen klubber som kan være aktuelle, sier Kjenner.

Ifølge News of the World ønsker divisjonskollega Forest å få stryningen på laget. Nettopp Forest og Sunderland møttes i serieåpningen forrige helg, og da fikk ikke Flo engang plass på benken.

- Sunderlands manager og klubbformann har uttalt at Tore André Flo inngår i deres framtidsplaner. Men det er tydelig at de handler annerledes.

- Tore André er uansett iskald i forhold til dette. Han har hele tida sagt at han ønsker å bli, og innen 1. september regner jeg med at han er inne på laget, sier Gunnar Martin Kjenner.

Flo fikk ikke plass i landslagstroppen mot Skottland. Nils Johan Semb har gjort det klart at Flo må spille førstelagsfotball for å være aktuell.

ØNSKET: Tore André Flo skal være i Nottingham Forests søkelys. Foto: SCANPIX