Ønsket av Rangers

Dan Eggen (33, i dag) reiser denne uka på treningsleir til Dubai med Glasgow Rangers. Overbeviser han, ligger alt til rette for at nordmannen skriver under for den skotske serielederen.

Rangers' nettsider meldte i går at Eggen er en av to spillere som får sjansen til å vise seg fram under skottenes treningsleir i Dubai.

Selv har den norske midtstopperen bare hørt rykter.

- Agenter har fortalt meg at det kunne bli aktuelt, men jeg har ikke fått noen endelig bekreftelse.

- Jeg har blitt bedt om ikke å si noe om dette, men hvis det står på nettsidene deres, så er det vel sånn at jeg reiser da, sier Eggen til Dagbladet.

Nordmannen har tidligere uttalt at han helst vil spille for klubber i Spania, England eller Tyskland, men takker neppe nei til skottene. Kontrakten med Alaves går ut ved sesongslutt.

- Jeg står fast på at jeg helst vil spille i de større ligaene, men Skottland er ikke noe knøtteland, det heller. Jeg er heller ikke i en situasjon der jeg kan velge og vrake.

Kamp lørdag

Overgangen står og faller på om nordmannen overbeviser den skotske serielederen. Dersom Alaves tillater, vil han trolig prøvespille i en treningskamp lørdag.

- Så lenge jeg ikke har fått bekreftet det som står på nettsida, tar jeg ingenting på forskudd, sier Eggen.

- Stor rutine

På klubbens nettsider sier manager Alex McLeish at han har store forventninger til nordmannen.

- Dan Eggen har spilt på høyt nivå i flere klubber. Han har stor rutine, og vi vil ta en nærmere kikk på ham i Dubai. Liker vi det vi ser, har vi fått tillatelse til å forhandle om en overgang, sier McLeish.

PS! Alaves - uten nordmannen på laget - spilte i går uavgjort 2-2 borte mot Real Betis, etter at innbytter Jesus Angel Turiel utliknet på overtid.

--> AKTUELL: Dan Eggen er aktuell for Rangers, som leder den skotske eliteserien i fotball. Her er han i duell med Diego Tristan på spanske La Coruna.