Operasjon utsatt ei uke fordi King ikke fant passet

- Skulle reist for å se ei dame, sier Redknapp.

UTSATT TIL NESTE UKE: Ledley King skulle egentlig vært lyskeoperert nå, men han klarte ikke finne passet sit. Foto: MORRIS MAC MARTZEN/REUTERS
UTSATT TIL NESTE UKE: Ledley King skulle egentlig vært lyskeoperert nå, men han klarte ikke finne passet sit. Foto: MORRIS MAC MARTZEN/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skadelista til Tottenham er så lang at Harry Redknapp i går kveld hadde to keepere på innbytterbenken, da Spurs slo Blackburn 1-0 på Ewood Park.

Manageren måtte ha med både Carlo Cudicini og Stipe Pletikosa for å fylle opp reservesetene.

Og det blir ikke lysere av at spillerne hans ikke klarer å komme seg avgårde til operasjonene som venter.

Passtrøbbel I går ble det kjent at Luka Modric har gjennomført en blindtarmoperasjon og etter kampen fortalte Redknapp at Ledley Kings operasjon er utsatt til neste uke.

- Ledley skulle hatt operasjonen i dag, men han fikk det ikke til. Hvorfor? Det er en lang historie, nå er den utsatt til neste uke, sier Redknapp ifølge Press Association.

Men Tottenham-manageren er ikke en mann som holder tilbake særlig mye. Derfor forteller han bakgrunnen for at operasjonen i Tyskland er utsatt.

- Han kunne ikke finne passet sitt, så da fikk han ikke fløyet ut for å få det gjort. Han har forlagt det. Han skulle reist for å se ei dame i Tyskland.

Og denne dama er altså kirurgen som skulle fikset lysken til skadeplagede King, som bare har spilt sju kamper denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer