Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Operasjonen varte i seks og en halv time, og legene gjorde alt de kunne

Maria Komissarovas tilstand er alvorlig.

 BESØK:  Vladimir Putin besøkte skicrosskjøreren  Maria Komissarova lørdag kveld. Foto: Mikhail Klimentyev/RIA Novosti/Kremlin / REUTERS / NTB Scanpix
BESØK: Vladimir Putin besøkte skicrosskjøreren Maria Komissarova lørdag kveld. Foto: Mikhail Klimentyev/RIA Novosti/Kremlin / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  OL i Sotsji har fått sin andre alvorlige skade, etter at fristilskjøreren Maria Komissarova falt og pådro seg brudd i ryggen under trening i Rosa Khutor i dag.

23-åringen skulle delta i skicross, men ble i kveldstimene operert ved  sykehuset i Krasnaja Poljana. Komissarovas skade skal være for alvorlig til at hun kan flyttes til Moskva.

Putin-besøk En talsmann for Russlands president Vladimir Putin sa at presidenten har besøkt Maria Komissarova på sykehuset for å ønske henne god bedring, etter at hun brakk ryggen. Tilstanden skal være alvorlig, men stabil.

Ifølge det statlige russiske nyhetsbyrået R-Sport var Komissarova ved bevissthet da hun kom til sykehuset.

Sterke smerter Hun klaget over sterke smerter.

- Vi føler med utøveren og holder kontakt med sykehuset. Alt vi vet er at hun opereres nå. Vi håper at operasjonen er vellykket og at hun kommer tilbake, sa IOK-president Thomas Bach.

- Sporten hennes inneholder en viss risiko. Den kan vi aldri fjerne, sa han.

 Operasjonen skal var vart i seks og en halv time.

Hele Norges coronakart