Opereres i ettermiddag

Legene har bestemt seg for å operere Dagfinn Enerly.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

( Dagbladet.no): Enerly (31) brakk nakken etter at han havnet under Øyvind Hoås i lørdagens kamp mellom Fredrikstad og Start.

Så seint som i går var det uklart om 31-åringen skulle opereres i det hele tatt, og klokka 20.45 i går kveld kom beskjeden om at han ikke skulle opereres.

Men i ettermiddag har legene gjort helomvendig.

- Det er foretatt en meget grundig vurdering, og vi har brukt den tid som var nødvendig. Nå er legene og pasienten enige om at han skal opereres i løpet av et døgn. Det skjer trolig i ettermiddag, sier viseadministrerende direktør, Inggard Lereim, ved Ullevål universitetssykehus til Dagbladet.no.

Enerly og hans familie vil etter alt å dømme uttale seg om situasjonen etter operasjonen.

- De har sagt at de vil styre informasjonen selv og komme med uttalelser når tiden er inne, sier Lereim.

Det har strømmet på med støtteerklæringer fra hele Norge. På Fredrikstad-supporternes uoffisielle hjemmesider kommer trøstende ord fra tilhengerne til en rekke klubber i Norge.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

- Det er helt utrolig å se all den støtten Enerly mottar nå. Tenk alle de som har registrert seg her fra andre klubber for å vise sin medfølelse.. Det sier ganske mye om norsk fotball, skriver en FFK-supporter.

Åge Hareide snakket om Enerly under pressekonferansen i forbindelse med landslagsuttaket i dag.

- Alle skal vite at vi tenker på ham og den situasjonen han er i. Vi krysser fingrene og håper på det beste for ham, sa Hareide.

Også utenlandske proffer har fått med seg ulykken,

- Jeg vil avslutte med at hele Real Madrid-laget håper at det går bra med den spilleren, sa superstjernen Raul på en pressekonferanse i Trondheim.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer