Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Operert for nakkeskade i går

Operasjonen var vellykket. Men tilstanden er fremdeles alvorlig.

OPERERT: Raphael Poiree gjennomgikk i går en nakkeoperasjon på Haukeland universitetssjukehus. Denne skal ha vært teknisk vellykket, selv om tilstanden til 35-åringen fremdeles er alvorlig men stabil. Kona Liv Grete Poiree og andre i familien ønsker foreløpig ikke å uttale seg om ulykken som rammet dem sist mandag. 
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
OPERERT: Raphael Poiree gjennomgikk i går en nakkeoperasjon på Haukeland universitetssjukehus. Denne skal ha vært teknisk vellykket, selv om tilstanden til 35-åringen fremdeles er alvorlig men stabil. Kona Liv Grete Poiree og andre i familien ønsker foreløpig ikke å uttale seg om ulykken som rammet dem sist mandag. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Raphaël Poirée (35) ble i går operert for en nakkeskade i forbindelse med ulykken han ble utsatt for i romjulen.

Ifølge en pressemelding fra Haukeland universitetssjukehus betraktes operasjonen som teknisk vellykket.

Legene ved nevrokirurgisk avdeling følger nå nøye hans videre utvikling, står det i pressemeldingen.

- Tilstanden til Raphaël Poirée er fremdeles alvorlig, men stabil, understreker kommunikasjonsenheten ved sykehuset overfor Dagbladet.

Poirée ble sendt til Haukeland sykehus etter ulykke med en firehjuling i nærheten av sitt hjem i Hålandsdalen sist mandag. Han veltet da han var ute og kjørte med en såkalt ATV, i Eikelandsosen. Han er operert én gang for ryggskader, og skal ha vært svært medtatt etter ulykken.

Raphael Poirée er nå ansatt som trener for det norske juniorlandslaget i skiskyting. Den tidligere skiskytteren er gift med Liv Grete Poirée, men verken hun eller andre i familien ønsker foreløpig å kommentere ulykken.

Nyttårsaften ble det klart at politiet skal etterforske ATV-ulykken der den norske juniorlandslagstreneren i skiskyting, Raphael Poirée, skadet seg stygt.

- Dette skjedde utenfor offentlig vei og var sikkert av den grunn ikke meldt til oss uten videre. Men det er nok naturlig for oss å gå inn i saken. Vi etterforsker saken på vanlig måte for å finne ut hva som har skjedd, sier lensmann Lorentz Lunde i Fusa til NRK Hordaland.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!