Oppdaterer selvbiografien: Reflekterer over Moyes-tiden i United

Ett år etter utgivelsen.

OPPDATERER: Tidligere United-manager Alex Ferguson oppdaterer selvbiografien sin, ett år etter at den ble utgitt. Der reflekterer han om tiden i United etter sin egen tid i klubben, og det er ventet at Moyes blir tema. Foto: AFP PHOTO/CARL COURT
OPPDATERER: Tidligere United-manager Alex Ferguson oppdaterer selvbiografien sin, ett år etter at den ble utgitt. Der reflekterer han om tiden i United etter sin egen tid i klubben, og det er ventet at Moyes blir tema. Foto: AFP PHOTO/CARL COURT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): David Moyes ble Manchester Uniteds nye manager i fjor, etter sir Alex Fergusons lange og suksessfulle karriere ved roret var over.

- Deres jobb er nå å støtte den nye manageren, var Fergusons melding til fansen.

David Moyes skuffet, og klarte bare å føre Manchester United til en syvendeplass i Premier League. Han fikk sparken i vår, etter bare ti måneder i jobben.

BLIR TEMA: David Moyes. Foto: AP Photo/Sang Tan
BLIR TEMA: David Moyes. Foto: AP Photo/Sang Tan Vis mer

Nå oppdaterer Ferguson sin selvbiografi, melder Manchester United på sine hjemmesider. Der er det ventet at han vil uttrykke sin mening om Moyes.

Boka ble gitt ut i oktober 2013, og blir gitt ut i en oppdatert versjon i oktober i år. Oppdateringen vil reflektere over hendelser i Manchester United siden han la opp, samt om Fergusons undervisning på Harvard, Oscar-utdelingen han var tilstede på og en båttur på Hebridene.

Det er kjent at sir Alex Ferguson hadde en finger med i spillet da David Moyes ble valgt til ny manager i fjor. Om han var like deltakende i prosessen med å avse Moyes etter bare ti måneder i manager-stolen, er uvisst. Ferguson har fortsatt en høy stilling i United, og ifølge ESPN hadde skotten også innflytelse i den avgjørelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer