Roy Keane:

Oppfordring til Solskjær: - Ville valgt Haaland

Sky Sports-ekspert og Manchester United-legende, Roy Keane, er klar på hvilken spiller hans gamle klubb burde ha øverst på ønskelista til sommeren.

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær var vitne til god angrepsfotball da Manchester United slo Tottenham 3-1 søndag. Foto: NTB
FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær var vitne til god angrepsfotball da Manchester United slo Tottenham 3-1 søndag. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Edinson Cavani (34) fortsetter å levere sakene sine bra i United-trøya. I søndagens kamp mot Tottenham var uruguayaneren nok en gang sentral da han satte inn det viktige 2-1-målet for bortelaget.

Ole Gunnar Solskjær hyllet Cavani etter kampen.

- «Eddy» viste i dag hvorfor han er en skikkelig spiss. Vi hadde et møte i morges med gutta for å vise hvordan vi må bruke hans bevegelser på rett måte, sa Solskjær.

- Trenger ny spiss

Men det er knyttet stor usikkerhet til 34-åringens framtid i klubben. Spekulasjonene om Cavanis framtid skjøt fart etter at faren Luis Cavani gjestet et argentinsk TV-program tidligere i år.

DRO EN HVIT EN: Ole Gunnar Solskjær innrømmer at han - i likhet med sine egne elever - trosset smerte for å bidra for Manchester United. VIDEO: Rødt Kort Vis mer

Der sa han at spissen ikke følte seg komfortabel i Manchester og at det er 60 prosent sjanse for at han flytter til Sør-Amerika etter sesongen. Han uttalte at neste stoppested kunne bli den argentinske storklubben Boca Juniors for sønnen.

Spekulasjonen har gjort at et ønske om en ny spiss har blitt enda større hos United-fansen. Sky Sports-ekspert Roy Keane er tydelig på hvem han mener klubben burde ha øverst på ønskelista til sommeren.

- United burde hundre prosent hente en spiss til. Martial har en del skadeproblemer, Cavani blir eldre og man forventer ikke at han skal spille hver eneste uke, så de trenger en angriper til, sa Keane til Sky Sports, som så ble spurt direkte om hvem de burde sikte seg inn på.

- Du har Kane, du har Haaland... jeg hadde nok valgt Haaland grunnet alderen hans, og langtidsinvesteringen. Men jeg hadde ikke sagt nei til Kane heller.

Haaland har lenge blitt koblet til Solskjærs United. Solskjær kjenner Haaland godt fra før. Han trente spissen i Molde mellom 2017 og 2018.

- Vi fokuserer på de to neste månedene. Selv om jeg har jobbet med Erling tidligere, blir det feil av meg å snakke om ham nå. Jeg kan bare snakke om ham som hans tidligere trener. Han må avgjøre framtida selv, sa United-treneren tidligere denne måneden.

Viktig seier

Inntil videre ser det ikke ut som at Manchester United er desperate etter å få på plass en spiss.

Solskjærs menn imponerte stort da de slo Tottenham 3-1 på søndag.

Son Heung-min sendte Tottenham i føringen like før pause i London, mens Fred skapte balanse i regnskapet tidlig i den andre omgangen. Edinson Cavani skulle vise seg å bli den store helten da han stanget inn den forløsende andre scoringen, før Mason Greenwood fastsatte til 3-1.

- Min mening er at dette var en god kamp. Jeg synes ikke vi fortjente dette resultatet, men vi tapte mot et veldig godt lag, sa den portugisiske stjernetreneren, sa Tottenham-trener José Mourinho om søndagens kamp.

Seieren gjør at United knapper innpå tre poeng på byrival Manchester City, som fremdeles leder Premier League. Tottenham ligger som nummer sju i ligaen etter 31 kamper spilt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer