- Oppfører jeg meg som Balotelli må noen gi meg en skikkelig ørefikk

Møtes i kveld.

KLAR TALE: I kveld tyder mye på at Mario Balotelli og Ashley Williams skal duellere i Swansea-forsvaret når waliserne gjester Anfield. Swansea-kapteinen mener at trøyebyttet Balotelli gjorde mot Real Madrid er uakseptabelt, og mener han selv hadde fortjent en ørefik om han hadde gjort noe liknende. Foto: NTB Scanpix
KLAR TALE: I kveld tyder mye på at Mario Balotelli og Ashley Williams skal duellere i Swansea-forsvaret når waliserne gjester Anfield. Swansea-kapteinen mener at trøyebyttet Balotelli gjorde mot Real Madrid er uakseptabelt, og mener han selv hadde fortjent en ørefik om han hadde gjort noe liknende. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Liverpool-Swansea 21.00

(Dagbladet): Verken britisk presse eller eksperter lot muligheten går fra seg til å kritisere Mario Balotelli etter at han byttet drakt med Pepe da Real Madrid gjestet Anfield forrige uke.

Lokalavisa krevde en unnskyldning, og Brendan Rodgers gikk selv ut og omtalte opptrinnet som «uakseptabel oppførsel».

I kveld er det Swansea som kommer på besøk til Merseyside, og episoden har heller ikke gått waliserne hus forbi. Lagets kaptein, Ashley Williams, fikk blant annet spørsmål om han kunne finne på å bytte trøye med italieneren etter halvspilt kamp, og hadde svaret klart.

- Oppfører jeg meg som Balotelli og bytter drakt etter første omgang må noen gi meg en skikkelig ørefik, sier stopperkjempen til Wales Online.

Han er likevel klar på at det ikke bare er oppstyr og ablegøyer knyttet til italieneren. Han er også en særdeles begavet fotballspiller selv om han ikke har fått sitt store gjennombrudd i Liverpool-drakta riktig ennå.

- Han er en veldig god spiller, og han har vært vanskelig å møte hver gang jeg har spilt mot ham, sier Williams.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer