- Oppfører jeg meg som Balotelli må noen gi meg en skikkelig ørefikk

Møtes i kveld.

KLAR TALE: I kveld tyder mye på at Mario Balotelli og Ashley Williams skal duellere i Swansea-forsvaret når waliserne gjester Anfield. Swansea-kapteinen mener at trøyebyttet Balotelli gjorde mot Real Madrid er uakseptabelt, og mener han selv hadde fortjent en ørefik om han hadde gjort noe liknende. Foto: NTB Scanpix
KLAR TALE: I kveld tyder mye på at Mario Balotelli og Ashley Williams skal duellere i Swansea-forsvaret når waliserne gjester Anfield. Swansea-kapteinen mener at trøyebyttet Balotelli gjorde mot Real Madrid er uakseptabelt, og mener han selv hadde fortjent en ørefik om han hadde gjort noe liknende. Foto: NTB ScanpixVis mer

Følg Liverpool-Swansea 21.00

(Dagbladet): Verken britisk presse eller eksperter lot muligheten går fra seg til å kritisere Mario Balotelli etter at han byttet drakt med Pepe da Real Madrid gjestet Anfield forrige uke.

Lokalavisa krevde en unnskyldning, og Brendan Rodgers gikk selv ut og omtalte opptrinnet som «uakseptabel oppførsel».

I kveld er det Swansea som kommer på besøk til Merseyside, og episoden har heller ikke gått waliserne hus forbi. Lagets kaptein, Ashley Williams, fikk blant annet spørsmål om han kunne finne på å bytte trøye med italieneren etter halvspilt kamp, og hadde svaret klart.

- Oppfører jeg meg som Balotelli og bytter drakt etter første omgang må noen gi meg en skikkelig ørefik, sier stopperkjempen til Wales Online.

Han er likevel klar på at det ikke bare er oppstyr og ablegøyer knyttet til italieneren. Han er også en særdeles begavet fotballspiller selv om han ikke har fått sitt store gjennombrudd i Liverpool-drakta riktig ennå.

- Han er en veldig god spiller, og han har vært vanskelig å møte hver gang jeg har spilt mot ham, sier Williams.

Swansea har gode minner fra møter med Liverpool nettopp i Ligacupen. For ganske nøyaktig to år siden kunne de reise hjem fra Anfield med en kruttsterk 3-1-seier, og vant til slutt hele cupen. Deres første «store» trofé.

- Det er klart vi kan. Vi tenker at vi kan reise til alle arenaer og vinne. Vi vet at det kommer til å bli vanskelig, men det er en briljant kamp for oss. Man må gripe muligheten hver gang man har anledning til å spille på en sånn stadion. Vi må tilpasse spilleplanen vår, og prøve å vinne.

Følg Liverpool-Swansea 21.00